Urmareste-ne

Archive

Pariu cu atitudine din Serie A. Juventus e în prim-plan

Sursa foto: www.nsportplus.pl

Pariul cu atitudine din acest final de săptămână vine din Serie A, campionatul în care lupta la titlu din acest sezon pare mai strânsă ca niciodată, cu Napoli, Inter şi Juventus care merg cap la cap după jumătate de sezon.

Juventus, cea mai în formă echipă din Italia, se deplasează în această rundă la Udinese, echipa care producea surpriza începutului de sezon, când se impunea cu 1-0 în prima etapă la campioana din Serie A. Diferenţele dintre cum jucau torinezii atunci şi cum o fac acum sunt imense, Juve reuşind să recupereze foarte multe puncte în doar câteva etape.

De partea cealaltă, Udinese nu trece prin cea mai bună formă, reuşind să obţină doar două victorii în ultimele cinci partide şi să piardă restul de trei. Cu toate acestea, a reuşit să marcheze trei goluri în ultimele două etape, atacul fiind destul de bun în comparaţie cu apărarea visătoare.

Deşi câştigă meci după meci, Juventus primeşte gol destul de des în deplasare, cele mai bune exemple fiind Sampdoria şi Carpi, care au marcat în ultimele jocuri acasă cu finalista Ligii Campionilor din sezonul trecut.

Pont: Ambele înscriu @ 2,10 la Fortuna

Sursa foto: www.nsportplus.pl

turborÎNCHIDE PARIUL ÎN ORICE MOMENT!

Fortuna, casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est, este de-acum online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Aici poți închide pariul în orice moment cu ajutorul TURBO CASHOUT. Exemplu: ai pariat 10 lei pe acest meci, dar lucrurile nu sunt conform așteptărilor tale în prima repriză, echipa favorită fiind condusă. La Fortuna vei avea posibilitatea să încasezi înapoi o parte din suma pariată exact atunci când decizi tu.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate