Urmareste-ne

Archive

Pariu cu atitudine din Spania. Atletico e în prim-plan

Sursa foto: sites.duke.edu

Fotbalul din Primera Division este unul dintre cele mai spectaculoase din Europa, totul datorită unor forțe precum FC Barcelona sau Real Madrid. În ultimii ani, a mai apărut și Atletico Madrid în peisaj, care a impresionat prin rezultate și mai puțin prin joc, stilul lui Simeone fiind unul neplăcut ochiului.

Atletico Madrid are cea mai bună defensivă din Primera Division, cu doar șase goluri primite în primele 12 etape. De partea cealaltă, adversara din această rundă, Espanyol, are cea mai slabă defensivă, la egalitate cu Levante, fiecare cu câte 23 de goluri încasate.

Statistica indică un meci strâns, ultimele 6 meciuri directe între cele două echipe având maximum două goluri marcate. Interesant este faptul că ultima victorie a celor de la Espanyol pe Vicente Calderon a fost cu scorul 3-2, după un meci cu multe goluri, pe 27 noiembrie 2010.

Betmag.ro oferă un pariu cu atitudine de încercat, la o cotă tentantă, pentru un meci cu maximum două goluri marcate.

Pont: Sub 2,5 goluri @ 2,05 la Unibet

Sursa foto: sites.duke.edu

TU CE ALEGI?

330z 330p

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

Agenții autorizate