Urmareste-ne

Archive

Pariu cu atitudine din Spania. Un român îţi poate dubla banii

Sursa foto: www.digisport.ro

Pentru sâmbătă, propunem un pariu cu atitudine din Spania, ţara cu unul dintre cele mai spectaculoase campionate din Europa, Primera Division.

Meciul este Espanyol – Las Palmas, debutul lui Costel Gâlcă pe banca trupei din Barcelona în campionat. Fostul antrenor al Stelei a debutat cu o victorie, 2-1 în Cupa Regelui cu Levante, succes care a calificat-o pe Espanyol în faza optimilor de finală.

În această rundă, catalanii joacă împotriva penultimei clasate, Las Palmas, care are doar 13 puncte obţinute în 15 etape, din care doar două în deplasare.

Mai mult, Espanyol se descurcă foarte bine pe teren propriu, unde are trei meciuri la rând fără înfrângere, cu Granada, Malaga şi Levante. De asemenea, elevii lui Gâlcă au reuşit în acest sezon să bată acasă Valencia, una dintre echipele puternice ale Spaniei. Dacă mai punem la socoteală şi faptul că fanii sunt lângă echipă de la venirea lui Gâlcă şi jucătorii par mai motivaţi ca niciodată să demonstreze că merită păstraţi şi după iarnă, şansele să vedem o victorie a gazdelor sunt destul de mari.

Pont: 1 @ 2.05 la Fortuna

Sursa foto: www.digisport.ro

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate