Urmareste-ne

Archive

Pariul cu atitudine de duminică. Reghe, profit din debut

Sursa foto: rnews.ro

Pariul cu atitudine de duminică vine din Liga 1, unde campioana întâlneşte o formaţie care se lupta pentru play-off, CS U Craiova.

Steaua și CS U Craiova sunt într-o perioadă neagră. Stau la limita play-off-ului și orice pas greșit poate să le trimită sub linia celor şase echipe de top. „Roș-albaștrii” nu leagă jocul, iar Rădoi şi-a dat demisia şi în locul său a fost adus Laurenţiu Reghecampf pentru a salva situaţia. Lucrurile nu sunt roz nici la CS U Craiova, echipă cu un singur succes în ultimele cinci etape. Se joacă la Pitești, noua arenă de „acasă” a Stelei, care i-a purtat ghinion la primul meci disputat acolo, Astra învigând în minutul 90+5!

La Steaua revin fundaşii centrali Toşca şi Varela, suspendaţi pentru „galbene” după meciul cu Astra. În schimb, Alex Chipciu nu va evolua pentru „roş-albaştri” după ce a suferit o întindere în meciul cu Astra.

Pont: Steaua câştigă la 0 @ 2,50 la Fortuna

Sursa foto: rnews.ro

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate