Urmareste-ne

Archive

Pariul cu atitudine de sâmbătă. Golurile, în poarta lui Pantilimon

Sursa foto: francais.mcfc.com

Pariul cu atitudine de sâmbătă vine din Premier League, unde „tunarii” lui Wenger se bat cu portarul Costel Pantililon, eroul lui Sunderland în ultimele runde.

“Tunarii” aveau şansa de trece pe primul loc runda trecută, însă au ratat-o încă o dată, după ce au făcut egal cu Norwich, în deplasare. În această etapă elevii lui Arsene Wenger primesc vizita lui Sunderland, echipă unde Costel Pantilimon a început să apere excelent, dovadă fiind premiul pentru portarul etapei, cîştigat de două ori consecutiv.

Cu toate acestea, Sunderland nu stă prea bine în clasament, fiind pe locul 17, cu două puncte peste ultima formaţie clasată sub linia retrogradării. Pe Pantilimon ar trebui să-l sperie jocul lui Arsenal, care a pierdut un singur meci pe teren propriu în acest sezon, 0-2 cu West Ham, în prima etapă.

Mergem pe goluri, chiar dacă l-am lăudat pe Pantilimon, pentru că Arsenal nu are cum să o comită pe teren propriu cu Sunderland, iar dacă o va face, o va face probabil încasând goluri multe.

Pont: 1r1+&2r2+ @ 2,34 la Superbet

(În prima repriză se marchează minimum un gol şi în repriza secundă se marchează minimum două)

Sursa foto: francais.mcfc.com

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate