Urmareste-ne

Archive

Pariul cu atitudine de sâmbătă. Românii îţi oferă cota 2,40

Sursa foto: www.laola1.at

La pariul cu atitudine de sâmbătă mizăm pe formaţia cu cei mai mulţi români din Israel, Hapoel Tel Aviv, care trăieşte periculos în acest sezon, fiind mai aproape de retrogradare decât de locurile fruntaşe.

Când spui Hapoel Tel Aviv, te gândeşti la una dintre forţele din Israel, care an de an se bate la titlu. Probabil aşa s-au gândit şi cei trei români care au semnat cu această echipă, însă ulterior au observat că lucrurile nu stau chiar aşa. Mihai Pintilii, Claudiu Bumba sau Liviu Antal se află cu trupa lor doar pe locul 10, la trei puncte de ultima poziţie care asigură un loc în play-off.

În această rundă, Hapoel Tel Aviv se deplasează la Maccabi Netanya, ultima clasată din campionat, care a strâns doar nouă puncte după 15 etape! Mai mult, forma este una dezastruasă, cu trei înfrângeri la rând în campionat. Cu toate acestea, bookmakerii oferă o cotă foarte mare pentru 2 solist, pe care merită pariat.

Pont: 2 solist @ 2,40 la Unibet

Sursa foto: www.laola1.at

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate