Urmareste-ne

Archive

Pariul cu atitudine de vineri. Echilibru în Bundesliga

Sursa foto: www.stern.de

Pariul cu atitudine de vineri vine din campionatul Germaniei, unde Schalke întâlneşte în primul meci al rundei Hoffenheim, una dintre cele mai slabe echipe din acest sezon.

Ambele echipe trec printr-o perioadă grea, Schalke fiind departe de cupele europene, în timp ce Hoffenheim este pe 17. Vremurile când Hoffenheim era una dintre cele mai spectaculoase formaţii din Germania, iar fiecare meci însemna un show cu minimum trei goluri a trecut. Acum este pe 17, penultimul loc, iar singurul lucru care îi interesează pe jucători este să adune cât mai multe puncte pentru a ieşi din zona roşie.

De partea cealaltă, Schalke are 24 de puncte, este pe locul opt, iar un pas greşit în acest meci o îndepărtează şi mai mult de zona locurilor care asigură prezenţa în cupele europene.

Se anunţă un duel foarte strâns, în care ambele formaţii vor face tot posibilul să nu ia gol, aşa că nu ne aşteptăm la foarte multe reuşite.

Pont: 1 & 0-3 goluri @ 2,20 la Superbet

Sursa foto: www.stern.de

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate