Urmareste-ne

Archive

Pariul fără risc de la Fortuna. Cum joci gratuit 300 lei

Pariul fără risc de la Fortuna. Cum joci gratuit 300 lei

Iată cu profiți la maximum de pariul fără risc de la Fortuna, ofertă prin care primești înapoi 300 lei cashback. Toate începuturile sunt grele. Nu și la Fortuna, unde primul pariu este fără risc.


Pariul fără risc de la Fortuna. Cum joci gratuit 300 lei

Fortuna este una dintre cele mai populare case de pariuri din România, în special pentru că rețeaua de agenții terestre este foarte răspândită, așa că toată lumea a văzut cel puțin o dată o agenție Fortuna pe stradă. Cei mai mulți dintre noi avem una chiar lângă blocul sau casa unde locuim, așa că acest lucru oferă o oarecare siguranță, deoarece este o afacere românească, iar posibilitatea de a nu plăti biletele câștigate sau de a avea probleme aici sunt destul de mici, în comparație cu jucătorii online care își pot închide site-ul în orice clipă.

Dacă ești un parior începător, atunci Fortuna este una dintre agențiile unde ar trebuie să își începi aventura online. De ce? În primul rând, pentru bonusul de bun venit. Este vorba despre 300 de lei cashback. Mai exact, dacă ai plasat primul pariu și ai pierdut, primești banii înapoi. Cam așa se explică în câteva cuvinte bonusul de bun venit de la Fortuna.

Cel mai tare lucru la acest bonus este faptul că nu trebuie să îl rulezi decât o dată! Exemplu: Ai pariat 600 de lei pe un meci și ai pierdut. Ai primit 300 de lei cashback (50% din pariul inițial). Îl joci pe o cotă 2.00 și pariul este câștigător. În acest moment, ai 600 de lei în cont pe care îi poți retrage. Cu doar un pariu câștigat!

Cum profiți la maximum de oferta 300 lei cashback de la Fortuna

Ce ne place la acest bonus este că putem risca la început pentru un câștig foarte mare. Recomandarea noastră pentru a profita din plin de bonusul de bun venit de la Fortuna este următoarea.

  1. Depune suma maximă care oferă un bonus, mai exact 600 de lei. Deși pot părea mulți bani, merită încercarea, mai ales dacă iubești pariurile sportive.
  2. Alege un bilet curajos, pe care în mod normal nu ai pune 600 de lei. Știm că pare puțin riscant, însă este o situație foarte favorabilă. Să zicem că faci un bilet de cota 5.00. Dacă pui 600 de lei, poți câștiga 3000 de lei. Iar biletul nu este așa riscant, pentru că primești înapoi 50% din miză dacă pierzi.
  3. Dacă ai câștigat, felicitări, ai 3000 de lei și bonusul de bun venit este considerat finalizat.
  4. Dacă ai pierdut, pune cei 300 de lei cashback pe un bilet cu o cotă minimă de 2.00, iar la final, dacă e câștigător, ai suma depusă înapoi. Și ai avut și șansa să câștigi o sumă mare între timp!

Pe lângă bonusul de bun venit, Fortuna are una dintre cele mai complexe abordări de fidelizare a clienților, iar constant primești bonusuri pe mail și promoții pe site, așa că îți recomandăm să ai un cont deschis și la Fortuna.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii