Urmareste-ne

ALTELE

Pariuri antepost Campionatul European de handbal masculin. Danemarca e din nou favorită, cu Muntenegru ar fi lovitura supremă

Danezul Mikkel Hansen, un posibil MVP al turneului final

A 15-a ediție a Campionatului European de Handbal Masculin, întrecere găzduită de Ungaria și Slovacia, începe joi, 13 ianuarie, cu 24 de echipe la start. Jocurile se vor juca la Budapesta, Debrecen și Szeged în Ungaria, respectiv Bratislava și Košice în Slovacia.

Campioana mondială Danemarca e principala favorită

Pe lângă fotbal sau tenis, o altă competiție de anvergură atrage atenția iubitorilor de sport. Pentru pariori, Campionatul European de handbal masculin reprezintă o altă oportunitate de a-și încerca norocul. Se fac calcule, analize, pentru cele mai bune bilete, care să-i facă pe pariori să-și frece mâinile de bucurie. Întrebarea care e pe buzele tuturor e cine va câștiga întrecerea din acest an. E un turneu final de top, cu forțe ale handbalului european și mondial. Pariorii își îndreaptă atenția și spre semicercurile din Ungaria și Slovacia, țările care vor găzdui în perioada 13-30 ianuarie a 15-a ediție a Europeanului de handbal masculin.

Încununată campioană mondială în urmă cu un an, Danemarca e cotată cu prima șansă la câștigarea titlului continental. O victorie a danezilor are cotă 2. Danemarca se va baza și acum pe tunarul Mikkel Hansen, care are șanse mari să devină MVP-ul turneului final. Desemnat în trei rânduri cel mai bun handbalist al lumii, jucătorul lui PSG e cotat cu prima șansă la titlul de MVP al Europeanului. Pentru Danemarca nu va fi nicio problemă să iasă neînvinsă dintr-o grupă cu Slovenia și outsiderele Macedonia de Nord și Muntenegru.

Cotă 7 pentru Spania să-și apere titlul

Cu șansa a doua e creditată campioana europeană en titre, Spania. Cotă 7 pentru iberici la cucerirea coroanei europene pentru a treia oară la rând. Spania a cucerit titlul continental în 2018 și 2020 și a fost medaliată cu bronz mondial anul trecut în Egipt, după ce a învins Franța în finala mică. Handbaliștii francezi sunt creditați cu șansa a treia la câștigarea Euro 2022, având cotă 7,50. Finalista din 2021 de la Mondiale, naționala Suediei e a patra favorită, cu cotă 8.

Țările gazdă, la poli opuși

Ungaria, una dintre țările gazdă, are cotă 10 (a cincea favorită) la câștigarea Campionatului European. La polul opus se află reprezentativa celeilalte țări organizatoare, Slovacia, care, alături de Lituania, Ucraina și Muntenegru sunt considerate de bookmakeri echipele cu cele mai mici șanse la trofeu. Totuși, cine are curajul să parieze pe una dintre cele patru echipe naționale, într-un scenariu rupt totuși de realitate, trebuie să știe și cota. În cazul unui succes al oricăreia dintre cele patru, pariorii vor încasa o sumă de 2500 de ori mai mare decât cea investită.

Cum iei 2 BONUSURI în același timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare