Urmareste-ne

Archive

Pariuri antepost la US Open feminin. Numărul 1 mondial, principala favorită

Pariuri antepost la US Open feminin. Ultimul turneu de Grand Slam al anului debutează pe 30 august şi se va termina, pe tabloul feminin, pe 11 septembrie, cu fnala care se joacă de la ora 11:00.

Surorile Williams şi Sofia Kenin, marile absente

Pariuri antepost la US Open feminin. Lupta pentru supremaţie pe hardul de la New York va fi un acerbă, dintre primele 25 de clasate în topul mondial 23 fiind prezente pe tabloul principal.

Lipsesc surorile Williams. Serena şi Venus sunt amândouă accidentate şi nu s-au refăcut în timp util. Dacă Serena era calificată automat (locul 22 WTA), Venus primise un wildcard, la care a fost nevoită să renunţe. O altă absenţă importantă este cea a Sofiei Kenin. Americanca de 22 de ani, locul 6 WTA, a primit rezultat pozitiv la testul pentru COVID-19.

Barty, principala favorită. Halep are cotă 35,00 la trofeu

Pariuri antepost la US Open feminin. Principala favorită şi cap de serie 1 este australianca Ashleigh Barty, care are cotă 4,50 la trofeu, urmată de Naomi Osaka cu 6,00, Sabalenka 14,00 şi Swiatek 15,00.

Simona Halep, cea mai bine clasată dintre jucătoarele din România, este cap de serie 12 şi are cotă 35 să se impună ca regină a US Openului.

Pariuri antepost la US Open feminin

Pariuri antepost la US Open feminin

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare