Urmareste-ne

Archive

Pariuri cu atitudine. Cota 2.10 în campionatul Germaniei

Sursă foto: wettmaxx.com

Darmstadt a evoluat bine în ultima etapă din Bundesliga, dar a sfârșit iarăși învinsă, 1-3 pe terenul unei alte nou-promovate, Ingolstadt. Îți propunem în continuare un pont de cota 2.10 în prologul etapei a 14-a din campionatul Germaniei.

Niciodată pe parcursul anului 2015 nu s-a întâmplat ca FC Koln să câștige două meciuri la rând în deplasare. „Țapii” au reușit o victorie mare în precedentul joc disputat departe de casă, 2-1 cu Leverkusen, însă inconstanța rezultatelor este cea care îi menține la mijlocul clasamentului.

Darmstadt este o echipă bine organizată în joc, care deține suficiente argumente pentru a se menține în prima ligă. A înscris în majoritatea meciurilor, de multe ori reușind chiar să conducă. Experiența este totuși cel mai mare deficit al acestei echipe, fapt ce o situează doar pe locul 13, cu 14 puncte.

Pentru ca pariul să fie câștigător, Darmstadt trebuie să câștige meciul. Miza este returnată dacă partida se încheie la egalitate, iar pariul este pierdut dacă oaspeții vor obține victoria.

PARIURI CU ATITUDINE
Darmstadt – FC Koln 1 DNB @ 2.10

tv

Urmărește gratuit mii de meciuri oriunde te-ai afla!

Deschide AICI un cont la Unibet și vei putea urmări gratuit toate meciurile din NBA, La Liga, Bundesliga sau Ligue 1, pe desktop și pe mobil.

 

 

 

Sursă foto: wettmaxx.com

Agenții autorizate