Urmareste-ne

Archive

Pariuri cu atitudine. Cota 2.10 la un meci din Liga 1

Sursă foto: digisport.ro

Liga 1 continuă luni cu alte două meciuri, ziua de fotbal fiind deschisă de la ora 18:00 cu duelul dintre Voluntari și ASA Târgu Mureș. Oaspeții pornesc ușor favoriți la casele de pariuri, însă forma de moment ne îndeamnă mai degrabă să mizăm pe gazde.

Ilfovenii au câștigat un singur meci în acest sezon, adunând până acum doar 12 puncte în 20 de etape. Totuși, au marcat în fiecare din precedentele nouă etape, indiferent de numele adversarului întâlnit.

De cealaltă parte, Târgu Mureș se află într-o situație dificilă, cu patru meciuri la rând fără victorie, în condițiile în care și-a propus accederea în play-off. Jocul oaspeților nu merge, motiv pentru conducerea clubului să-l amenințe cu demiterea pe Bergodi înaintea partidei terminate la egalitate cu Steaua.

Vicecampioana României a bifat doar trei victorii în cele zece deplasări disputate până acum, jocul de la Iași fiind singurul fără gol primit.

PARIURI CU ATITUDINE
Voluntari – Târgu Mureș 1 DNB @ 2.10

Sursă foto: digisport.ro

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate