Urmareste-ne

Archive

Pariuri cu atitudine. Cota 2.25 în derby-ul Turciei la baschet

Sursă foto: cnnturk.com

De când a venit la Fenerbahce, în vara anului 2013, legendarul antrenor Zeljko Obradovic a pierdut toate duelurile disputate în campionat în arena rivalei Galatasaray. Sunt șase înfrângeri consecutive pentru Fener, multe dintre ele la diferențe clare de scor. 

Chiar și așa, casele de pariuri îi acordă prima șansă la victorie în derby-ul programat luni tot trupei lui Obradovic. Oaspeții vin după un rezultat remarcabil în Euroliga de baschet, 77-66 în fața deținătoarei trofeului Real Madrid. Totuși, înaintea acestei performanțe au fost două eșecuri la rând cu adversari mai slab cotați, Strasbourg și Konyaspor.

Din cele șase meciuri oficiale jucate până acum, Galata a obținut cinci victorii, pierzând doar împotriva celor de la Anadolu Efes. După acel eșec au urmat trei succese consecutive la diferențe de minimum opt puncte pentru gazdele partidei de luni, două în Eurocupă și unul în campionat.

Fener a evoluat doar de două ori în deplasare în acest debut de sezon. Are o victorie obținută greu cu modesta Darussafaka (65-70) și o înfrângere categorică la Strasbourg (70-91). Istoricul confruntărilor directe ne arată că Fenerbahce s-a impus doar o dată în ultimele zece meciuri jucate acasă la Galatasaray.

PARIU CU ATITUDINE
Galatasaray @ 2.25 la MozzartBet

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Sursă foto: cnnturk.com

Agenții autorizate