Urmareste-ne

Archive

Pariuri cu atitudine. Cota 2.90 în finala Cupei Mondiale de rugby

Sursă foto: Anthony Au-Yeung / photosport.co.nz

Dacă se impune în finala de astăzi, Noua Zeelandă devine prima echipă din istorie care câștigă două ediții consecutive ale Cupei Mondiale de rugby. Fioroșii All Blacks au în față însă cel mai dificil rival posibil: Australia.

Ambele selecționate au mărșăluit până în ultimul act, niciun adversar nereușind să scape fără mai puțin de 15 puncte primite. Totuși, australienii au avut mari bătăi de cap cu Scoția, în faza sferturilor de finală,  calificându-se datorită unei lovituri de pedeapsă dictate eronat de arbitrul partidei. All Blacks au avut cel mai mult de tras în semifinale, unde au învins Africa de Sud la o diferență de numai două puncte.

Primele două națiuni în clasamentul mondial IRB s-au întâlnit de două ori în luna august, fiecare obținând câte o victorie. Dacă australienii au avut câștig de cauză în The Rugby Championship, competiție în care și-au adjudecat trofeul, neo-zeelandezii au ieșit victoriși într-un meci-test disputat la o săptămână distanță.

Ambele combatante excelează în defensivă și, dacă mai punem la socoteală faptul că se va juca pentru titlul mondial, e de așteptat să vedem o finală cu puține puncte. All Blacks au câștigat-o pe precedenta cu 9-6 împotriva Franței.

Noua Zeelandă – Australia se joacă azi, de la ora 18:00, în direct la Digi Sport.

PARIU CU ATITUDINE
Sub 35,5 puncte @ 2.90 la Unibet

Sursă foto: Anthony Au-Yeung / photosport.co.nz

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Agenții autorizate