Urmareste-ne

Archive

Pariuri cu atitudine din Euroligă. Deținătoarea trofeului, în pericol

Sursa foto: fr.eurosport.com

Fenerbahce și Zeljko Obradovic au oportunitatea perfectă de a se răzbuna pe echipa care în precedentul sezon le stopa drumul spre trofeu în Euroligă în faza semifinalelor. Un nou eșec suferit de Real Madrid în actuala stagiune este sinonim cu ratarea prezenței în Top 16.

Nimeni nu se gândea că deținătoarea trofeului continental va avea doar două victorii după șapte meciuri într-o grupă relativ accesibilă. Triumful istoric de vara trecută pică greu însă pe umerii madrilenilor, care acum se află în fața unui moment rușinos.

Fenerbahce, de cealaltă parte, pare să fi învățat din greșelile trecutului, devenind principala favorită la câștigarea Euroligii. Turcii sunt deja calificați în următoarea fază, dar au toate motivele să evolueze la capacitate maximă, știind că pot scăpa de un adversar periculos.

De la gazde lipsește liderul Rudy Fernandez, în vreme ce oaspeții nu se pot baza pe Ricky Hickman. Deși ambii sunt jucători importanți, absențele lor sunt de durată, astfel că antrenorii au creat sisteme de joc care să nu-i implice în Euroligă.

Pentru ca pariul să fie câștigător, Fenerbahce trebuie să câștige sau să nu piardă meciul la o diferență mai mare de patru puncte.

PARIURI CU ATITUDINE
Real Madrid – Fenerbahce 2 (+4,5) @ 2.35

Sursă foto: fr.eurosport.com

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate