Urmareste-ne

Archive

Pariuri cu atitudine din Ligue 1. Pont de cota 2.40 la Nantes – Lyon

Sursa foto: desporto365.com

Au trecut mai bine de zece ani de când Nantes și Lyon n-au mai terminat un meci direct fără cel puțin un gol marcat, majoritatea partidelor disputate de atunci încheindu-se cu multe goluri, de-o parte și de alta. 

Lyonezii vin după un 2-4 pe teren propriu cu Montpellier, meci socotit de antrenorul Fournier drept cel mai slab din întreaga sa carieră. E de așteptat să vedem o reacție puternică din partea jucătorilor la acest meci, dar, în același timp, Lyon ar putea să se afunde mai mult.

Oaspeții au absențe importante în defensivă înaintea acestui joc, printre care titularul postului de portar Anthony Lopes și alți patru fundași: Yanga-Mbiwa, Jallet, Umtiti și Bisevac.

Nantes este la rândul său o echipă imprevizibilă în acest sezon, terminând la egalitate doar două partide din totalul celor 15. Atât Nantes, cât și Lyon au bifat câte o singură victorie în ultimele cinci meciuri oficiale.

Interesant este că precedentele șase confruntări directe jucate la Nantes s-au încheiat de fiecare dată cu GG, iar Lyon a înscris mereu pe Beaujoire în ultimii 12 ani.Cu toate acestea, bookmakerii țin cota pentru un meci cu minimum trei goluri extrem de sus, la 2.40.

PARIURI CU ATITUDINE
Nantes – Lyon Peste 2,5 @ 2.40

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

Sursa foto: desporto365.com

Agenții autorizate