Urmareste-ne

Archive

Pariuri cu atitudine. Îți propunem cota 2.65 în Cupa Olandei

Sursă foto: telegraph.nl

Pentru SC Genemuiden, acesta va fi cel mai important meci din istoria clubului. Deși există de aproximativ un secol, micuța echipă din orașul cu același nume nu a evoluat niciodată mai sus de ligile de amatori. A ajuns în această fază a Cupei Olandei după ce a produs o surpriză uriașă, eliminând Den Haag la penalty-uri.

Totuși, acea performanță a venit pe teren propriu, iar PSV reprezintă un adversar cu mult mai dificil pentru amatorii de la Genemuiden. Vestea proastă pentru oaspeți este că, dacă un lucru funcționează excelent la PSV în acest sezon, acela este atacul.

Echipa din Eindhoven a înscris 23 de goluri în primele zece runde din Eredivisie, iar în Liga Campionilor a punctat de patru ori împotriva unor echipe de top în plan european, precum Man United și ȚSKA Moscova.

În 2004, Genemuiden era învinsă cu 0-11 în Cupa Olandei de G.A. Eagles, în 2006 pierdea cu 1-8 partida cu echipa de tineret a lui Alkmaar și în urmă cu patru ani părăsea competiția onorabil după 3-4 cu Twente.

Nivelul acestei echipe este încă și mai slab decât în acea perioadă, între timp fiind retrogradată din Topklasse, cea de-a treia divizie olandeză, unde regăsim doar cluburi de amatori.

PARIU CU ATITUDINE
PSV – Genemuiden Peste 6,5 goluri @ 2.65 la Unibet

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Sursă foto: telegraph.nl

Agenții autorizate