Urmareste-ne

Archive

Pariuri cu atitudine. Îți propunem un pont de cota 2.55

Sursăfoto: birminghammail.co.uk

Francezul Remi Garde a reușit un rezultat excelent la debutul său pe banca tehnică a lui Aston Villa, codașa din Premier League remizând în urmă cu două săptămâni pe teren propriu cu liderul Manchester City. 

Chiar dacă nu a strălucit în atac, Aston Villa a făcut un joc perfect din punct de vedere defensiv. Doar trei șuturi a reușit să cadreze Man City pe durata celor 90 de minute, în condițiile în care este formația cu cele mai multe goluri înscrise din prima ligă engleză.

Everton, adversara din această rundă, a câștigat doar o treime din meciuri (4 din 12), iar pe teren propriu nu a mai bifat două victorii la rând în campionat din luna aprilie. Tradiția spune că Aston Villa se simte bine pe terenul „caramelelor”, unde a marcat în 11 din precedentele 12 partide, fiind învinsă de numai patru ori.

La gazde sunt incerți Baines, Browning și Galloway, în timp ce Oviedo, Pienaar, Hibbert și Jagielka vor lipsi cu siguranță. De la Aston Villa absentează Gardner, Okore și Amavi, iar Agbonlahor, Gestede și Westwood sunt incerți.

PARIURI CU ATITUDINE
Everton – Aston Villa X2 @ 2.55 la Unibet

bonus

Unibet îți înapoiază banii dacă pierzi primul pariu!

Deschide AICI un cont la Unibet și beneficiezi de un pariu gratuit până la 150 RON pentru acest meci.

 

 

Sursă foto: birminghammail.co.uk

Agenții autorizate