Urmareste-ne

Archive

Pariuri cu atitudine. Pont de cota 2.00 la un meci din Italia

Sursă foto: Enrico Locci/Getty Images

Cagliari, liderul la zi din Serie B, evoluează pe teren propriu cu Ascoli, formație clasată abia pe locul 19 în urma unui start de sezon dezamăgitor, cu doar 13 puncte adunate în 13 etape. Cagliari să înscrie în ambele reprize, la cota 2.00, este pariul pe care ți-l propunem pentru acest meci. 

Gazdele au cel mai prolific atac din campionat, câștigând fiecare meci de acasă, cu goluri marcate în ambele reprize . Stau bine și în faza defensivă, încasând numai zece goluri în cele 13 goluri scurse până acum, șase dintre ele în fața propriilor suporteri.

Exceptând victoria de la Como, ultima clasată din Serie B, Ascoli are doar înfrângeri în deplasare, trei dintre ele la zero și cu minimum două goluri încasate. De altfel, precedentele două partide jucate departe de casă au arătat identic pentru oaspeți: 0-3 cu Avellino și Vicenza.

Istoricul confruntărilor directe ne îndrumă de asemenea spre goluri în poarta lui Ascoli, sarzii înscriind în toate cele nouă dueluri anterioare. Totuși, trebuie ținut cont că ultimul duel s-a consumat în 2007.

PARIURI CU ATITUDINE
Cagliari – Ascoli TM1 12GG @ cota 2.00 la Mozzartbet

bonus

Unibet îți înapoiază banii dacă pierzi primul pariu!

Deschide AICI un cont la Unibet și beneficiezi de un pariu gratuit până la 150 RON pentru acest meci.

Sursă foto: Enrico Locci/Getty Images

Agenții autorizate