Urmareste-ne

Archive

Pariuri cu atitudine | Pont de cota 2.50 din Cupa Franței

Sursă foto: om.net

Înlocuirea lui Marcelo Bielsa cu spaniolul Michel s-a dovedit în cele din urmă de bun augur pentru Marseille, care va evolua în această seară pe terenul lui Caen, în Cupa Franței. 

OM a suferit o singură înfrângere în ultimele 13 jocuri oficiale, calificându-se în șaisprezecimile Europa League și urcând până pe locul 10 în Ligue 1. Desigur, pentru un club de talia lui Marseille, prezența la mijlocul clasamentului reprezintă un adevărat eșec.

În aceste condiții, Cupa Franței devine un obiectiv important pentru echipa de pe Velodrome, care își întâlnește adversarul preferat. Marseille a obținut cinci victorii și o remiză la ultimele cinci vizite făcute la Caen, iar în ultimele șapte deplasări din actuala stagiune a înregistrat șase succese.

Caen dă semne de slăbiciune acasă, unde a pierdut patru din precedentele șase dispute oficiale, scăpând fără gol primit doar în remiza albă cu Angers.

PARIURI CU ATITUDINE
Caen – Marseille 2 @ 2.50 la Unibet

Sursă foto: om.net

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate