Urmareste-ne

Archive

Pariuri cu atitudine. Pont de cota 2.60 la un meci din Liga 1

Sursă foto: Liviu Chirica / MEDIAFAX FOTO

betmag.ro îți propune un pont de cota 2.60 la meciul programat, duminică, între CSMS Iași și FC Botoșani, în etapa a XIX-a din Liga 1. 

În vreme ce gazdele au adunat trei victorii în ultimele patru partide oficiale, oaspeții vin după cinci meciuri la rând fără victorie, având doar 14 puncte strânse în 18 etape.

Botoșani a câștigat la limită meciul din tur, beneficiind de ajutorul lui Ionuț Voicu, jucător care a comis un penalty înexplicabil pe finalul jocului.

În schimb, cu o zestre de 23 de puncte, echipa antrenată de Nicolo Napoli este liniștită pentru moment, cu un avans de 12 puncte față de Voluntari, respectiv 15 puncte față de Petrolul, ultimele două clasate.

Pentru ca acest pont să fie câștigător, FC Botoșani trebuie să câștige meciul. La egal, miza este returnată, în vreme ce banii sunt pierduți dacă Iași obține victoria.

PARIURI CU ATITUDINE
CSMS Iași – FC Botoșani 2 DNB @ cota 2.60

TU CE ALEGI?

330z 330p

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

Agenții autorizate