Urmareste-ne

Archive

Pariuri cu atitudine | Pont de cota 4.50 la un meci din Liga 1

Clubul ilfovean trece prin momente grele în această perioadă, după ce Mircea Minea, primarul Chiajnei, a fost pus sub control judiciar ca urmare a perchezițiilor făcute, ieri, de DNA. Dacă ancheta va fi dusă la bun sfârșit, sunt toate șansele ca această echipă să nu mai facă parte din Liga 1 începând cu sezonul viitor indiferent de ce se va întâmpla pe teren.

# Petrolul se află într-o situație cel puțin la fel de grea, cu mențiunea că ploieștenii s-au obișnuit deja cu problemele pe care le-au tot întâmpinat de la începutul sezonului. Prahovenii arată cel mai bun fotbal sub comanda lui Ionel Gane, care a adus recent și mult așteptate victorie, după 1-0 la Timișoara. 

# Acel succes a fost urmat de un eșec pe teren propriu în fața unei alte echipe din Ilfov, FC Voluntari. Totuși, Petrolul a jucat bine, dominând partida și având numeroase situații de gol. 

# Seria Chiajnei de cinci meciuri fără eșec a fost stopată la Cluj-Napoca, unde ilfovenii au pierdut cu 0-2 la capătul unei partide în care au evoluat mult sub nivelul precedentelor. 

# În urmă cu un sezon, Chiajna și Petrolul s-au întâlnit în ultima etapă din Liga 1, gazdele impunându-se cu 3-2, rezultat prin care au rămas în prima ligă. Au urmat apoi două remize cu goluri în meciurile directe din actuala stagiune.

Chiajna – Petrolul 2 @ 4.50

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate