Urmareste-ne

Archive

Pariuri EURO 2016 | Adam Nawalka, selectioner Polonia

Sursa foto: ofsajd.onet.pl

Desi are aproape 60 de ani, Adam Nawalka nu a parasit Polonia in cariera de antrenor, trecand rand pe rand pe la nu mai putin de sapte echipe, iar la  Wisla Cracovia a facut-o de trei ori.


ESTI PE MOBIL? CLICK AICI PENTRU A PRIMI BONUSUL PENTRU EURO 2016

bonus mobil


# Nawalka a facut parte din echipa Poloniei la Campionatul Mondial din 1978 si si-a petrecut cea mai mare parte a carierei in tara natala, inainte sa isi incheie socotelile in SUA, la Chicago, in anii ’80.

# Dupa ce a devenit antrenor, a preluat clubul Krzeszowice in 1996, apoi s-a intors la Wisla pentru a antrena tineretul. A preluat apoi echipa mare, alaturi de care a luat Cupa Ligii in 2001.

# Dupa cateva aventuri pe la cluburi modeste din Polonia, din prima si a doua liga, s-a intors la Wisla in 2007 si a fost pentru putin timp asistentul lui Leo Beenhakker la nationala, reusind sa se califice la EURO 2008.

# Dupa aceasta experienta, Nawalka s-a intors la Gornik, unde in sase luni a reusit sa ii promoveze in prima liga.

# Desi se afla pe primul loc cu Gornik in prima liga poloneza, Nawalka a acceptat sa preia nationala. Calificarea la EURO 2016 s-a realizat in stil mare, cu o victorie in fata Germaniei, prima in istorie. Cu toate acestea, a terminat grupa pe doi, dupa nationala lui Low.

Sursa foto: ofsajd.onet.pl


CEI MAI MULTI ROMANI PARIAZA LA FORTUNA PENTRU CA…

…la Fortuna (D. 2159/28.08.2015) poti paria online chiar si fara un card bancar! Tot ce trebuie sa faci este sa-ti deschizi un cont accesand butonul de mai jos, iar apoi sa mergi cu buletinul in cea mai apropiata agentie terestra Fortuna. Acolo ii vei spune operatorului suma pe care doresti sa o depui, iar acesta iti va alimenta contul. Banii pe care ii castigi online ii poti retrage tot din agentiile Fortuna! Depunerea minima fara card e 10 RON!

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate