Urmareste-ne

Archive

Pariuri EURO 2016 | Cine sunt favoritele si ce sanse are Romania

Sursa foto: findspicture.com

Casele de pariuri si-au ales favoritele inainte de EURO 2016, Germania si Franța fiind cotate cu cele mai bune sanse la castigarea turneului final continental. Podiumul este completat de Spania, detinatoarea trofeului inca din 2008.


ESTI PE MOBIL? CLICK AICI PENTRU A PRIMI BONUSUL PENTRU EURO 2016

bonus mobil


# Romania se afla pe lista codaselor, alaturi de reprezentative modeste precum Albania, cu care impartim grupa de la EURO, si Irlanda de Nord, impotriva careia am jucat in preliminarii. 

# Cei care vor paria numai 10 lei pe nationala noastra pot castiga in plus 1500 de lei, sansele fiind, desigur, asa cum o arata cotele. Romania poate spera insa la iesirea din grupe. 

# Surprinde cota oferita Angliei – 9.00 – mai buna decat cea a Belgiei sau a Italiei. Portugalia lui Cristiano Ronaldo are cota 21.00 sa triumfe in Franta. Rusia, care va gazdui Cupa Mondiala de peste doi ani, are sanse identice cu Tara Galilor, aflata in premiera la un turneu final. Iata mai jos care sunt favoritele pariorilor! Voteaza si tu!

Sursa foto: findspicture.com


CEI MAI MULTI ROMANI PARIAZA LA FORTUNA PENTRU CA…

…la Fortuna (D. 2159/28.08.2015) ai bonusuri chiar si de 60% la biletele castigatoare! Orice bilet castigator care contine intre 5 si 13 meciuri iti poate aduce bonusuri consistente la aceasta agentie, intre 10% si 60%, in functie de numarul meciurilor alese. Totodata, Fortuna are una dintre cele mai variate oferte, cu mii de evenimente sportive si cote disponibile pentru pariuri in fiecare zi. 

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate