Urmareste-ne

Archive

Pariuri EURO 2016 | Gianni de Biasi, selectioner Albania

Sursă foto: radioeco.it

Dupa 37 de ani petrecuti in fotbalul italian, Gianni de Biasi (59 ani) a facut o alegere surprinzatoare in iarna lui 2011, acceptand postul de selectioner al nationalei Albaniei. Patru ani mai tarziu, aceasta decizie s-a dovedit a fi una memorabila pentru cariera sa.


ESTI PE MOBIL? CLICK AICI PENTRU A PRIMI BONUSUL PENTRU EURO 2016

bonus mobil


# Calificarea in premiera la EURO 2016 reprezinta cea mai buna performanta din istoria fotbalului albanez, dar si a lui De Biasi, care, pana la acest moment de neuitat, nu reusise nimic semnificativ nici ca jucator, nici ca antrenor.

# S-a apucat de antrenorat în 1990, punand capat unei cariere de fotbalist lipsite de stralucire. Nici meseria de tehnician nu i-a adus mari satisfactii, activand fie la cluburi din ligi inferioare, fie la cluburi care isi propuneau sa nu retrogradeze din elita.

# Totul s-a schimbat in decembrie 2011, cand a preluat Albania, cu promisiunea ca va determina jucatorii talentati cu dubla cetatenie sa aleaga aceasta selectionata. Mavraj, Cani sau Basha au raspuns prezent proiectului gandit de Gianni de Biasi, iar albanezii au scris istorie, incheind pe locul 2 o grupa de calificare cu Portugalia, Danemarca, Serbia si Armenia.

# Interesant este ca acesta are un site oficial, in care publica analize tactice si alte informatii din lumea fotbalului. Poate fi gasit de asemenea pe Facebook si Twitter.

Sursa foto: radioeco.it


CEI MAI MULTI ROMANI PARIAZA LA FORTUNA PENTRU CA…

…la Fortuna (D. 2159/28.08.2015) poti paria online chiar si fara un card bancar! Tot ce trebuie sa faci este sa-ti deschizi un cont accesand butonul de mai jos, iar apoi sa mergi cu buletinul in cea mai apropiata agentie terestra Fortuna. Acolo ii vei spune operatorului suma pe care doresti sa o depui, iar acesta iti va alimenta contul. Banii pe care ii castigi online ii poti retrage tot din agentiile Fortuna! Depunerea minima fara card e 10 RON!

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate