Urmareste-ne

Archive

Pariuri Euro 2020. Franța, principala favorită. Câți bagi câștigi dacă pariezi pe Anglia, Belgia sau Germania

Pariuri Euro 2020. Franța, principala favorită. Câți bagi câștigi dacă pariezi pe Anglia, Belgia sau Germania? Campionatul European va debuta pe 11 iunie 2021 la Roma, cu meciul dintre Turcia și Italia. În acest articol veți afla care sunt cotele pentru câștigătoarea turneului și ce cote au principalele pariuri antepost în șansă dublă.

Pariuri Euro 2020. Franța, principala favorită

Franța, locul 2 în clasamentul FIFA și deținătoarea a două titluri CE, este principala favorită să câștige Euro 2020. Bookmakerii de la Betano oferă cota 6,00 (la ora redactării acecstui material) pentru cine vrea să parieze pe succesul „Cocoșului Galic”. Lotul cu care selecționata antrenată de Didier Deschamps se va prezenta la Euro 2021 este cotat în jurul unui miliard de euro, Kylian Mbappe, vedeta lui PSG, fiind cel mai scump fotbalist, cotat la 180 de milioane de euro, și cel de la care francezii au cele mai mari așteptări. Grupa din care face parte Franța este cea mai complicată pentru că din ea mai fac parte Germania și Portugalia.

Câți bagi câștigi dacă pariezi pe Anglia, Belgia sau Germania

Anglia, locul 4 în clasamentul FIFA, este selcționata căreia bookmakerii de la Betano îi oferă a doua șansă. Cine pariază astăzi 100 de lei, are șansa să ia de șapte ori mai mult în cazul în care trofeul Euro 2020 rămâne la Londra după marea finală. Lotul lui Gareth Southgate valorează cu circa 400 de milioane de euro mai mult decât cel al Franței, Harry Kane având cea mai mare valoare de piață, 120 de milioane de euro. Anglia are o grupă accesibilă pentru că doar Croația este capabilă să-i pună probleme, Cehia și Scoția fiind mult mai slab valoric.

Belgia, locul 1 în clasamentul FIFA, poate să fie surpriza acestui European pentru că dispune de niște jucători care oricând pot să facă diferența. Cu toate că lotul antrenat de Roberto Martinez este cotat la puțin peste 600 de milioane de euro, Kevin de Bruyne (120 de milioane) și Romelu Lukaku (90 de milioane) pot să păcălească ușor orice defensivă din lume. Belgienii au o grupă extrem de accesibilă, fiind principalii favoriți în fața Danemarcei, Rusiei și Finlandei. În prezent, cota oferită de bookmakeri pentru ca Belgia să câștige Euro 2020 este 8,00.

Germania este în cădere liberă în clasamentul FIFA și înainte de Euro 2020 ocupă locul 12, cu toate că din punct de vedere al valorii lotului este în top 3 mondial, cu aproape 1 miliard de euro. Cei mai scumpi jucători din lotul lui Joachim Low sunt vedetele lui Bayern, Joshua Kimmich (90 de milioane de euro) și Leon Goretzka (70 de milioane de euro). „Die Mannschaft” face parte din cea mai grea grupă de la Euro 2020, alături de Franța, Portugalia și Ungaria, și pornește cu șansa a doua pentru a se califica în optimi. De altfel, bookmakerii oferă cota 9,00 pentru a câștiga Euro 2020.

Pariuri Euro 2020. Franța, principala favorită. Câți bagi câștigi dacă pariezi pe Anglia, Belgia sau Germania

Pariuri Euro 2020. Franța, principala favorită. Câți bagi câștigi dacă pariezi pe Anglia, Belgia sau Germania

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare