Urmareste-ne

Archive

Pariuri gratuite Cupa Mondială 2018. Cine îi opreşte pe francezi?

Publicat

pe

Pariuri gratuite Cupa Mondială 2018. Grupa C are o favorită clară pentru primul loc, naţionala Franţei, care are un lot extraordinar.OFERTĂ EXCLUSIVĂ: Înregistrează-te aici la eFortuna și activezi pariul gratuit de 400 lei pentru Cupa Mondială!

vreau400ron


Continuăm analizarea grupelor de la Cupa Mondială, iar astăzi prezentăm favoritele din grupele C şi D, două dintre cele mai intresante de la Cupa Mondială. Aici este şi una dintre favoritele la câştigarea trofeului, Franţa, aşa că vă recomandăm să urmăriţi cu atenţie aceste partide.

Pariuri gratuite Cupa Mondială 2018

Grupa C pare echilibrată la prima vedere, însă Franţa nu are cum să piardă primul loc la cum arată lotul pe care l-a adus în Rusia. Chiar dacă celelalte echipe din grupă sunt destul de puternice, nimeni nu se aşteaptă ca francezii să facă vreo greşeală în grupe. Celelalte combatante sunt Danemarca, Peru şi Australia, iar bookmakerii sunt de părere că doar europenii au şansa să facă faţă puternicei naţionale franceze.

Franţa câştigă grupa C @ 1.50

Pariuri gratuite Cupa Mondială 2018

Grupa D este foarte exotică, cu naţionale foarte interesante. Cea mai puternică este Argentina, urmată de Croaţia, apoi Nigeria şi surprinzătoarea Islanda. Messi are ultima şansă să câştige o Cupă Mondială, aşa că îşi va da sufletul pe teren pentru a aduce în ţara sa natală trofeul mult visat. Croaţia pare singura naţională care ar putea să oprească Argentina, însă nu credem că europenii au şanse prea mari pentru acest lucru. Aşadar, mergem pe mâna argentinienilor.

Argentina câştigă grupa D @ 1.61


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii