Urmareste-ne

Archive

Pariuri gratuite Cupa Mondială 2018. Câte un pont pentru fiecare meci

Publicat

pe

Ziua de vineri este foarte plină în evenimente, cu trei meciuri de top la Cupa Mondială. Din acest motiv, am pregătit câte un proostic pentru fiecare.OFERTĂ EXCLUSIVĂ: Înregistrează-te aici la eFortuna și activezi pariul gratuit de 400 lei pentru Cupa Mondială!

vreau400ron


Grupa A termină prima fază a meciurilor din grupe cu duelul dintre Egipt şi Uruguay, în care sud-americanii sunt favoriţi. Egipt aşteaptă să vadă dacă îl poate folosi pe Salah, însă nu credem că prezenţa lui pe teren va putea schimba cumva soarta partidei în care Suarez şi Cavani sunt anunţaţi titulari.

Pronostic: Uruguay @ 1.56

Pariuri gratuite Cupa Mondială 2018

Cel mai neinteresant meci al zilei este cel dintre Maroc şi Iran, care va stabili cine va termina pe locul trei în grupă cu Spania şi Portugalia. Conform bookmakerilor, iranienii sunt mai valoroşi decât marocanii, însă în ultima perioadă au avut probleme deoarece sponsorul Nike nu le-a oferit ghetele necesare. Cu toate acestea, ne aşteptăm la un meci strâns.

Pronostic: Sub 2,5 goluri @ 1.44

Pariuri gratuite Cupa Mondială 2018

Ultimul duel este şi cel mai interesant, între Spania şi Portugalia. Ibericii sunt în plin scandal, portughezii vin cu pretenţii după EURO 2016, aşa că spectacolul este garantat. Mai mult, ne aşteptăm la un duel foarte strâns, după ce ultima partidă directă a oferit goluri doar la penalty-uri.

Pronostic: Spania – Portugalia Sub 2,5 goluri @ 1.60


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii