Urmareste-ne

Archive

Pariuri gratuite Cupa Mondială 2018. Toată încrederea în brazilieni

Publicat

pe

Pariuri gratuite Cupa Mondială 2018. Grupa E are în componenţă principala favorită la câştigarea trofeului, Brazilia, iar toată lumea va urmări meciurie.OFERTĂ EXCLUSIVĂ: Înregistrează-te aici la eFortuna și activezi pariul gratuit de 400 lei pentru Cupa Mondială!

vreau400ron


Continuăm analizarea grupelor de la Cupa Mondială, iar astăzi prezentăm favoritele din grupele E şi F. În prima dintre ele, avem una dintre cele mai puternice naţionale din Rusia, Brazilia, care la fiecare turneu final pleacă din postura de favorită la câştigarea trofeului.

Pariuri gratuite Cupa Mondială 2018

Grupa E este foarte dezechilibrată, cu formaţii care nu au nicio şansă să iasă din grupă şi naţionale care sunt favorite la câştigarea trofeului. Mai exact, pentru primele două locuri se bat Brazilia, Elveţia, Serbia şi Costa Rica. Brazilienii sunt favoriţi, iar pentru locul doi ne aşteptăm la o surpriză din partea sârbilor, care au puterea necesară să învingă atât Elveţia, cât şi Costa Rica. Cu toate acestea, cel mai indicat pariu este pe Brazilia să câştige grupe.

Brazilia câştigă grupa E @ 1.27

Pariuri gratuite Cupa Mondială 2018

La fel ca şi grupa E, şi grupa F are una dintre favoritele la câştigarea trofeului, Germania. Nemţii vin din postura de deţinători ai trofeului, după ce s-au impus în urma cu patru ani în faţa Argentinei, scor 1-0 în finală. Acum, lucrurile se pot complica, mai ales că sunt foarte multe naţionale puternice. Cu toate acestea, într-o grupă cu Mexic, Suedia şi Coreea de Sud, şansele să nu câştige Germania sunt destul de mici.

Germania câştigă grupa F @ 1.40


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii