Urmareste-ne

Archive

Pariuri gratuite Cupa Mondială 2018. Cine câştigă grupele?

Publicat

pe

Pariuri gratuite Cupa Mondială 2018. Am intrat în săptămâna în care începe Campionatul Mondial de fotbal, aşa că toată atenţia noastră este spre Rusia.OFERTĂ EXCLUSIVĂ: Înregistrează-te aici la eFortuna și activezi pariul gratuit de 400 lei pentru Cupa Mondială!

vreau400ron


Joi are loc meciul de deschidere de la Campionatul Mondial din Rusia, iar la start vor fi ţara gazdă şi Arabia Saudită. Grupa A este una dintre cele mai echilibrate grupe din acest turneu final, aşa că ne aşteptăm să vedem meciuri foarte spectaculoase în care sunt implicate naţionalele din Rusia, Egipt, Arabia Saudită şi Uruguay. Unul dintre cele mai interesante pariuri antepost este pe câştigătoarea grupei.

Pariuri gratuite Cupa Mondială 2018

Chiar dacă Rusia este gazdă, în grupa A principala favorită la terminarea pe primul loc după cele trei meciuri este Uruguay, puternica naţională din America de Sud. În atac are jucători precum Cavani şi Suarez, care domină fotbalul mondial cu echipele lor de club, PSG şi FC Barcelona. Rusia are de partea ei doar faptul că joacă pe teren propriu, însă noi suntem de părere că nu va ajuta foarte mult. La Egipt lucrurile sunt puţin complicate, deoarece nu se ştie dacă Salah va putea juca la potenţial maxim în grupe sau nu. Din acest motiv, suntem de părere că nu trebuie să rataţi cota pentru Uruguay să câştige grupa, 2.80.

Uruguay câştigă grupa A @ 2.80

Pariuri gratuite Cupa Mondială 2018

Grupa B se anunţă una dintre cele mai interesante de la Cupa Mondială, cu Spania şi Portugalia pregătite de lupta pentru locul unu. Chiar dacă ibericii sunt favoriţi, portughezii vin din postura de campioni europeni la acest Mondial, ceea ce ar putea ajuta la moralul jucătorilor. Celelalte naţionale, Maroc şi Iran, nu au nicio şansă la calificare şi probabil vor fi victime sigure în meciurile pe care le vor susţine. Având în vedere că naţionala lui Cristiano Ronaldo nu a impresionat în grupe nici la EURO, ne aşteptăm ca ibericii să câştige grupa B.

Spania câştigă grupa B @ 1.50


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii