Urmareste-ne

Archive

Pariuri live la Betano. Câștigă bani în timp real cu un singur click

Publicat

pe

Pariuri live la Betano

Pariuri live la Betano. Câștigă bani în timp real cu un singur click. În lumea pariorilor există o vorbă: diferența dintre pariorii adevărați și cei amatori se face la pariurile live.

Probabil orice parior pe care îl cunoști este fan live betting. Motivele sunt foarte multe, însă nimic nu oferă emoția căutată de noi toți cum o face un pariu plasat în minutul 80 pe încă un gol în momentul în care echipa preferată atacă fără oprire. Totul este rapid, dinamic, dar mai ales foarte palpitant. Există și reversul medaliei, că se poate pierde mult mai repede când pariezi live, însă un parior cumpătat știe mereu care îi este bugetul și nu are astfel de probleme.

Pariuri live la Betano. Ofertă vastă de evenimente sportive

Cei de la Betano au înțeles cât de importante sunt pariurile LIVE pentru jucători, așa că au o pagină cu care se pot mândri și în lupta cu greii din industrie, precum Unibet sau Betfair. Live Stream la cele mai importante evenimente, cote foarte atractive, iar cel mai important, acestea sunt disponibile până în ultima clipă, fără să fie blocate mereu când mingea se apropie de careul unei echipe.

Pariuri live plasate vocal. Exclusiv la Betano

Platforma celor de la Betano permite să nu pierzi nici măcar o secundă atunci când pariezi live, fiind posibile pariurile de acest gen cu un singur click. De câte ori nu ți s-a întâmplat ca în timpul unui meci de tenis sau de fotbal să vrei să pariezi pe următoarea acțiune, însă platforma nu s-a mișcat suficient de repede și ai ratat șansa? Probabil de multe ori. Dar acum aceste lucruri nu se mai întâmplă la Betano.

Pe lângă viteza de reacție, Betano vine și cu ceva unic în România, pariul live plasat vocal. Ce înseamnă?

În timp ce te uiti la meciul preferat, deschizi telefonul și aplicația Betano. Să dăm un exemplu cu meciul FC Barcelona – Real Madrid. Vezi cum Messi atacă din ce în ce mai periculos, așa că vrei să pariezi pe FC Barcelona. Nu trebuie decât să spui suma dorită și numele echipei și pariul este trecut pe biletul de joc. Exemplu: „50 lei FC Barcelona”. În secunda următoare, ai pe ecran pariul de 50 de lei pe FC Barcelona și tot ce trebuie să faci este să dai un click și să confirmi tranzacția. Cât de tare e chestia asta?

Ofertă impresionantă de meciuri live

Cei de la Betano îți oferă posibilitatea să te gândești din timp la ce meciuri vrei să te uiți și să pariezi și ai disponibilă mereu pagina cu programul live stream. Astfel, poți vedea ce meciuri sunt transmise și îți poți calcula timpul să nu pierzi nimic din acțiunea meciurilor preferate.

Pariuri live plasate vocal Betano

Pariuri live plasate vocal Betano

Cum faci acest lucru? Foarte simplu

Îți garantăm că pariurile live îți vor aduce cele mai mari emoții, unul dintre principalele motive pentru care noi toți ne-am apucat de pariuri.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii