Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Pariuri masive pe un meci din Serie A. Cota oaspeților a ajuns la 10!

Sursa foto: m.bolabanget.com

Italia este printre puținele state unde sunt programate meciuri din campionat în aceste zile, în majoritatea țărilor disputându-se partide din Cupă. Știut fiind faptul că echipele importante nu tratează cu interes jocurile din Cupă, pariorii preferă să evite aceste competiții și să parieze pe Serie A. Un meci pe care s-a jucat intens este Napoli – Palermo, unde cotele au suferit modificări majore.

Inițial, gazdele aveau cota 1.53 pentru victorie, în timp ce egalul era cotat cu 3.80 și un succes al oaspeților cu 6.50. Forma gazdelor i-a făcut pe pariori să joace sume mari pe 1 solist, așa că napoletanii sunt cotați în ziua meciului cu 1.30, în timp ce cota egalului a crescut la 5.50, iar victoria lui Palermo la 10!

Napoli are o serie de șase victorii consecutive în toate competițiile, chiar dacă printre adversari s-au numărat Juventus, AC Milan, Legia Varșovia sau Fiorentina. Adversarii sunt la polul opus, cu doar un succes în ultimele șase partide, contra celor de la Bologna.

Atacantul lui Napoli, Gonzalo Higuain, este cel mai în formă vârf al momentului în Serie A, fiind pe primul loc în clasamentul golgheterilor, cu șapte reușite, la egalitate cu Eder, de la Sampdoria. Partida Napoli – Palermo va începe la ora 21:45.

Napoli – Palermo
Cote inițiale: 1.53 – 3.80 – 6.50
Cote actuale: 1.30 – 5.50 – 10.00

Sursa foto: m.bolabanget.com

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Agenții autorizate