Urmareste-ne

Archive

Pariuri Premier League, sezon 2020-2021. Cine câștigă titlu și cine retrogradează?

Pariuri Premier League, sezon 2020-2021. Cine câștigă titlu și cine retrogradează? Răspunsurile la aceste două întrebări se vor a fi cunoscute de toti pariorii înainte de terminarea actualului sezon. În acest articol încer că ofer câteva variante pe care se poate miza de pe acum.

Pariuri Premier League, sezon 2020-2021

  • Premier League este de departe cel mai urmărit și cel mai pariat campionat din lume. Golurile multe nu lipsesc în nicio etapă, favoritele câștigă de cele mai multe ori, deci se poate spune fără doar și poate că este și unul dintre cele mai profitabile pentru pariori. Noul sezon se joacă încă sub umbra pandemiei, avem în continuare restricții pe stadioane, iar foarte mulți jucători se accidentează din cauza programului super încărcat. Pentru noi, pentru pariori, lucrurile sunt însă neschimbate, urmărim meciurile, pariem și așteptăm să vină profitul.
  • După 14 etape disputate din sezonul 2020-2021, avem foarte multe surprize la vârful clasamentului. Dacă Liverpool își confirmă statutul de favorită la titlu, aflându-se pe primul loc, restul echipelor mari dezamăgesc, unele dintre ele crunt. Arsenal este pe 14, City pe opt, Tottenham două poziții mai sus, în timp ce Chelsea se află pe locul cinci. Leicester, de pe doi, United, de pe trei și Everton, de pe patru, completează Top 4.

Cine câștigă titlu și cine retrogradează?

  • În ceea ce privește cotele la titlu, lucrurile sunt clare și marea favorită este Liverpool, care are 1.91! Cu toate indisponibilitățile din lot, Jurgen Klopp a reușit să mențină echipa la un nivel excelent și cred că la final va fi cea care va ieși campionă. Cu toate că are o formă extrem de slabă, City este creditată cu a doua șansă și are 3.50 pentru a câștiga trofeul Premier League. Manchester United are 10.00, pe Chelsea dacă pariezi 100 de ron acum, iei 1.100 în caz că ia campionatul, în timp ce Tottenham ți-ar putea aduce un profit de 1.900 ron.
Cine câștigă titlu în Premier League?

Cine câștigă titlu în Premier League?

  • Și în privința cotelor pentru retrogradare lucrurile sunt clare, echipele care sunt acum în zona roșie sunt creditate cu cele mai mari șanse să ajungă în Championship. Sheffield United, ocupanta ultimul loc în acest moment, are 1.15, West Brom are 1.22, în timp ce la Fulham e 1.72! Burnley, acum pe 16 și care are trei puncte mai mult decât Fulham, are a patra șansă, în cotă 2.90, de a retrograda, în timp ce Brighton, de pe 17, cu două puncte peste linia roșie, are 5.00, cât îi este oferită și lui Newcastle, care e la opt lungimi de cele mai slabe trei echipe.
Cine retrogradează din Premier League?

Cine retrogradează din Premier League?

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare