Urmareste-ne

Archive

Pariuri speciale Betano. Cine câştigă Alegerile Prezindenţiale din SUA? Cote apropiate pentru Donald Trump şi Joe Biden

Alegerile Prezideţiale din SUA sunt urmărite cu interes de milioane de oameni din afara Americii, iar anul acesta, în noiembrie, lupta se anunţă mai strânsă ca niciodată, deşi foarte mulţi specialişti cred că actualul preşedinte va câştiga detaşat. Cotele la pariuri pentru Donald Trump şi Joe Biden, principalii favoriţii, tind să le dea dreptate celor care afirmă că nimic nu e încă decis.

Pariuri speciale Betano

Înainte de a vă prezenta oferta completă de pariere Betano, să vedem cum se desfăşoară, cum se votează, şi cum este declarat câştigător, şi împlicit preşedinte al Americii, un candidat. Sistemul de vot în SUA este probabil cel mai complex sistem din lume, diferit total spre exemplu faţă de cel din România. Preşedintele Statelor Unite ale Americii nu este ales direct de către poporul american ci indirect prin intermediul unui Colegiu Electoral pentru un mandat de patru ani. Colegiul electoral este un ansamblu de electori desemnați de fiecare din cele 50 de state componente ale uniunii.

Votanții din fiecare stat (și Districtul Columbia) aleg ca electorii să fie participanții constituțional autorizați în fiecare alegere prezidențială . Electorii au libertatea de a vota pentru oricare dintre candidați, însă, în realitate, aceștia depun un jurământ prin care se obligă să-și acorde votul anumitor candidați, mai exact acelora care au câștigat majoritatea voturilor în circumscripția respectivă. Mai pe înţelesul tuturor, un candidat trebuie să obţină susţinerea unui număr de 270 de electori din totalul de 538.

Alegerile Prezindenţiale din SUA. Donald Trump VS. Joe Biden

Toate analizele specialiştilor îi dau pe Donald Trump, actualul preşedinte, şi pe Joe Biden, fost vicepreşedinte, principalii favoriţi în bătălia pentru fotoliul de la Casa Albă. Cotele au început deja să varieze, dovadă că românii au dat startul pariurilor, iar dacă la început cei doi aveau şanse egale în cotă 2.00, acum Donald Trump este uşor peste Joe Biden, 1.95 vs. 2.05! În continuare Betano oferă cote şi pentru alţi candidaţi, 35.00 – Hillary Clinton, 40.00 – Bernie Sanders şi Mike Pence. Pe listă mai apar şi Andrew Cuomo, Nikki Haley şi chiar Michelle Obama.

Cote Alegerile Prezindenţiale din SUA

Cote candidaţi Alegerile Prezindenţiale din SUA

Betano nu se opreşte doar la aceste tipuri de pariuri pentru Alegerile Prezidenţiale şi oferă şi alte posibilităţi de pariere:

  • pe „Candidatulul democraţilor” la Alegerile Prezidentiale din SUA. Cu specificaţia că Joe Biden are deja susţinerea a 1147 de delagaţi şi este marele favorit să ajungă la 1991, minimul necesar pentru a putea candida din partea lor. Cota este foarte mică pentru un astfel de pariu, 1.03! Surpriza ar fi dacă s-ar impune Michelle Obama, care are cotă 75.00.
  • se poate paria pe „Candidatul democrat la Vicepreşedinţie”, favorit este sentorul Kamala Harris – 2.80.
  • în contextul pandemiei de coronavirus, avem poate cel mai inedit pariu: „Scrutinul Prezidenţial să aibă loc pe 3 noiembrie 2020”. Cota pentru DA este 1.20, iar pentru NU are 4.20!

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii