Urmareste-ne

Archive

Pariuri speciale Betano. COTE FABULOASE pentru jucătoarele românce la turneele de Grand Slam. Sorana Cîrstea are 10,00

Betano continuă seria pariurilor speciale pentru cei care vor să mizeze în aceste vremuri în care pandemia de coronavirus a suspendat sportul din întreaga lume. Astăzi vă prezentăm 6 cote fabuloase pentru jucătoarele române la turneele de Grad Slam până în 31 decembrie 2021.

Pariuri speciale Betano

Betano le oferă pariorilor variante pe care să mizeze în vremea coronavirusului, iar una dintre aceastea este „Oricare jucătoare (fără Simona Halep) se califică în sferturi de finală la oricare turneu de Grand Slam până în 31 decembrie 2021”. Aşa cum se ştie, pe lângă Simona Halep, fostul număr 1 mondial, ţara noastră se poate lăuda şi cu alte jucătoare în marile turnee de tenis.

Sorana Cîrstea, Irina Begu, Ana Bogdan şi de ce nu chiar Mihaela Buzărnescu sunt jucătoarele care pot oricând să aibă rezultate excepţionale în cadrul competiţiilor de Grand Slam. Principala favorită rămâne totuşi Sorana Cîrstea, jucătoare din Târgovişte fiind singura, pe lângă Simona Halep, care a ajuns în sferturile de finală a unui Grand Slam. S-a întâmplat în 2009, la Roland Garros, când a pierdu în faţa Samanthei Stosur, scor 6-1, 6-1. Acesta este şi motivul pentru care este principala favorită dintre cele 6 jucătoare şi are cota 10,00 pentru a repeta o asemenea performanţă.

Cote fabuloase pentru jucătoarele românce la turneele de Grand Slam

Următoarele patru jucătoare, Irina Begu, Ana Bogdan, Mihaela Buzărnescu şi Patricia Ţig, au aceleaşi şanse. Betano oferă cota 15,00 pentru cei care cred şi vor să parieze că una dintre ele va ajunge în sferturile de finală ale următoarelor şapte turnee de Grand Slam. Ultima pe listă este Irina Maria Bara, bookmakerii o creditează cu şanse foarte mici, însă dacă va reuşi să producă surpriză, pariorii îşi pot primi de 30 de ori banii mizaţi.

Jucătoare WTA din România

Cote fabuloase pentru jucătoarele românce la turneele de Grand Slam

Cote fabuloase pentru jucătoarele românce la turneele de Grand Slam

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii