Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Pariuri speciale. Cine va fi următorul 007?

Pariuri speciale. Nu există prea multe persoane care să nu fi auzit de James Bond. Celebrul agent secret britanic a făcut istorie în cinematografie, ajungând un adevărat simbol în lumea filmului. Portretizat până acum de şase actori de calibru, în 24 de pelicule, 007 va reveni pe ecrane în 2020. Va fi cea de-a cincea şi ultimă reprezentaţie a lui Daniel Craig. Întrebarea firească este cine va fi următorul?

Trei britanici se luptă pentru rol

Pariuri speciale. Principalii favoriţi sunt: James Norton – cotă 3,00, Richard Madden – cotă 3,50 şi Tom Hiddleston – cotă 4,50. Norton este un englez de 34 de ani care s-a afirmat cu rolul din drama BBC „Război şi pace”, din 2016. A declarat că i-ar plăcea să joace un personaj negativ dintr-un film Bond, iar în rolul principal să continue Daniel Craig. Pe locul al doilea în topul cotelor, Madden – un scoţian de 33 de ani, s-a făcut remarcat cu rolul lui Robb Stark din „Urzeala tronurilor”. Conform presei britanice, acesta ar fi preferatul Barbarei Broccoli, producătorul executiv al peliculei, şi ar avea şanse mari în obţinerea rolului. Podiumul este încheiat de Tom Hiddleston. După ce l-a interpretat pe Loki în filmele Marvel (Thor, Răzbunătorii etc.), englezul de 39 ani a căpătat notorietate la nivel mondial.

Tom Hardy, favoritul specialiştilor, nu şi al bookmakerilor

Pariuri speciale. În ordinea cotelor, urmează un grup de alţi trei actori cu şanse însemnate, cotaţi toţi cu 9,00: Jack Lowden, Michael Fassbender şi Tom Hardy. Lowden a fost coleg de platou cu Norton în miniseria „Război şi pace” şi s-a remarcat apoi în „Dunkirk”. Fassbender i-a dat viaţă unui Magneto tânăr în seria X-men şi s-a remarcat şi în „12 ani de sclavie”. Tom Hardy şi-a câştigat notorietatea cu roluri în „Mad Max – drumul furiei”, „Cavalerul negru – Legenda renaşte” şi „Venom”. El ar fi şi preferatul unui fost James Bond – Pierce Brosnan –, care a declarat că „mi-ar plăcea să îl văd pe Tom în acest rol”. Mai mult, specialişti îl consideră cel mai potrivit.

Un Bond de culoare, cotă 11,00. Beckham, de la 7 la 007, cotă 251,00!

Pariuri speciale. Printre actori cunoscuţi şi recunoscuţi care sunt cotaţi cu şanse de a prelua ştafeta de la Daniel Craig se numără: Idris Elba (11,00) – ar fi primul Bond de culoare, Henry Cavill (18,00) – fostul Superman, Chris Hemsworth (21,00) – poate îl ştiţi mai bine ca Thor, Ryan Gosling (26,00), Christian Bale (51,00), Jason Statham (51,00), Orlando Bloom (67,00), Russel Crowe (101,00), Will Smith (101,00). La o cotă 251,00 puteţi miza chiar şi pe David Beckham, fostul star al lui Manchester United şi Real Madrid.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii