Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Pariuri speciale. Cotă 4 pentru refacerea unui cuplu celebru

Pariuri speciale. În lipsa evenimentelor sportive amânate din cauza pandemiei, bookmakerii ne oferă şi alte opţiuni. Am găsit pentru voi mai multe pariuri speciale, pe care vi le prezentăm mai jos.

Brad, dragoste şi război cu Angelina

Pariuri speciale. Propunerea zilei vine din lumea show-biz-ului: relaţia dintre Brad Pitt şi Jennifer Aniston. Din ianuarie, de când s-au întâlnit la premiile SAG 2020, Brad Pitt şi Jennifer Aniston au redevenit un subiect de presă. Cei doi se despărţiseră în 2005, după 5 ani de mariaj. Brad s-a căsătorit cu Angelina Jolie în 2014, dar aceasta a depus actele de divorţ în 2016 (nu s-a finalizat până astăzi). Apoi a început un adevărat scandal pentru custodia celor 6 copii ai lor, care nu s-a terminat nici acum pe deplin.

Jennifer nu l-a atacat niciodată în presă

Pariuri speciale. Înşelată de Pitt cu Jolie, Jennifer Aniston a mărturisit că a fost şocată, în 2006. Că s-a simţit rănită, umilită şi furioasă. Dar niciodată nu l-a atacat sau denigrat în presă pe fostul ei soţ. Timpul a părut că poate vindeca totul şi, în 2015, aceasta s-a căsătorit cu actorul Justin Theroux, dar în februarie 2018 a venit separarea. La prima revedere, Jennifer şi Brad s-au îmbrăţişat şi complimentat reciproc, fapt care a făcut internetul să vuiască şi să spere în refacerea unuia dintre cele mai simpatizate cupluri din istoria Hollywood-ului.

4,00 este cota ca cei doi să anunţe public că sunt împreună înainte de 31 decembrie 2020

Angelina alimentează zvonurile

Pariuri speciale. Ştirea care pare să alimenteze această ipoteză a apărut în ultimele zile. Ranchiunoasă, Angelina Jolie i-a interzis blondinei din FRIENDS să se apropie de cei şase copii ai ei, pentru a căror custodie încă nu s-a înţeles cu Brad Pitt. Mai mult, bruneta s-a arătat foarte deranjată de faptul că Brad, încă soţul ei, şi Jennifer petrec foarte mult timp împreună, de când s-au întâlnit la Premiile SAG din ianuarie. Cum nu iese fum fără foc, credem că reunirea celor doi până la finalul anului are mare şanse de realizare. Puteţi miza şi pe alte două „pronosticuri”:

  • 14,00 – este cota ca cei doi să anunţe public că se căsătoresc înainte de 31 decembrie 2020
  • 7,00 – este cota ca Brad Pitt să apară în sezonul 2 al „The Morning Show” (Jennifer Aniston a fost deja premiată pentru rolul ei în această producţie)

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii