Urmareste-ne

Archive

Pariuri speciale. Cote interesante pe câştigătorii competiţiilor europene

Pariuri speciale. Pandemia de coronavirus a blocat lumea fotbalului. UEFA a anunţat că EURO 2020 va fi, de fapt, EURO 2021. Comitetul Olimpic Internaţional se gândeşte să amâne Jocurile Olimpice de la Tokyo din acest an. Toate federaţiile naţionale de fotbal vor să amâne datele de încheiere a campionatelor. Aceasta este situaţia la momentul actual.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Câştigător Champions League 2019-2020

Pariuri speciale. Liga Campionilor s-a întrerupt în faza optimilor de finală. Patru dintre cele opt dueluri şi-au aflat deja câştigătoarele, în sferturi calificându-se deja Atletico Madrid, PSG, RB Leipzig şi Atalanta. Celelalte patru dispute care îşi aşteaptă învingătoarea sunt: Barcelona – Napoli (în tur 1-1), Bayern – Chelsea (în tur 3-0), Manchester City – Real Madrid (în tur 2-1) şi Juventus – Lyon (în tur 0-1). Puteţi paria pe faptul că se va anunţa câştigătorul sezonului 2019-2020 înainte de 1 aprilie. Cotele sunt 1,84 pe DA şi 1,80 pe NU. Pariul expiră în ziua anunţată la ora 00:58. Noi credem că amânarea EURO a deshis posibilitatea prelungirii calendarului, aşa că sugerăm varianta cu NU.

Câştigător Europa League 2019-2020

Pariuri speciale. A doua competiţie europeană a luat o pauză pe perioadă nedeterminată imediat după prima manşă a optimilor. În primul tur rezultatele au fost: LASK Linz – Manchester United 0-5, Frankfurt – FC Basel 0-3, Başakşehir – FC Copenhaga 1-0, Wolfsburg – Şahtior 1-2, Rangers – Leverkusen 1-3 şi Olympiakos – Wolves 1-1. Variantele şi condiţiile de pariere pe anunţarea câştigătorului competiţiei sunt aceleaşi ca la Liga Campionilor. Pariul expiră la 1 aprilie, ora 00:59. Cote sunt 1,75 pentru DA şi 1,90 pentru NU. Raţionamentul de la Champions League rămâne valid, aşa cu noi credem că nu se va anunţa învingătoarea.

Alte competiţii

Pariuri speciale. Situaţii incerte sunt şi în campionatele naţionale. Nu s-a stabilit încă o dată de reluare a partidelor şi nici cum se vor desfăşura competiţiile pe final de sezon. Pariuri de anunţare a câştigătorului înainte de 1 aprilie, ora 00:59, sunt disponibile şi pentru Premier League (DA – 1,36, NU – 2,60), Serie A (doar variantă DA la cotă 2,50), La Liga (doar DA la 2,25).

+ posts

Promotii