Urmareste-ne

Archive

Pariuri speciale. Cum să facem bani pe revenirea FRIENDS

Pariuri speciale. FRIENDS a fost un serial care făcut istorie. Derulat între 1994 şi 2004, a strâns milioane de fani în întreaga lume. Deşi iniţial trebuia să aibă numai 10 sezoane, s-a făcut şi cel de-al unsprezecelea, la cererea publiculul. Fiecare dintre cei 6 protagonişti a primit, numai pentru ultimul sezon câte 1.000.000 $ pentru fiecare episod. Acum se pregăteşte reunirea, după 16 ani.

Se ştie data, nu se ştie numele

Pariuri speciale. În luna februarie a acestui an, s-a făcut anunţul oficial că vom avea parte din nou de cei şase prieteni. Rachel (Jennifer Aniston), Monica (Courteney Cox), Phoebe (Lisa Kudrow), Joey (Matt LeBlanc), Chandler (Matthew Perry) şi Ross (David Schwimmer) se reunesc într-un show special, fără scenariu, care va fi difuzat pe HBO Max – un nou serviciu de streaming ce va fi lansat în mai 2020, în Statele Unite. Toţi cei şase actori au confirmat imediat pe reţelele de socializare. Se pare că onorariul fiecăruia va depăşi 2,5 milioane de dolari. Nimeni nu ştie însă ce nume va purta noul episod al poveştii.

 

„The One Where They Got Back Together”, cotă 1,25

Pariuri speciale. Fanii serialului original ştiu deja că toate cele 236 de episoade au purtat nume care începeau cu „The One With…” („Cel cu…”) sau „The One Where…” („Cel în care…”), aşa că nu e o surpriză pentru nimeni că la casele de pariuri au apărut opţiuni pentru numele show-ului de reunire. Astfel, „The One Where They Got Back Together” („Cel în care s-au s-au reîntâlnit”) are cota 1,25 pentru a fi denumirea oficială. A doua opţiune, „The One With The Reunion” („Cel cu reuniunea”), are cotă 3,50. Este clar pentru toată lumea care este favorit, iar noi, în calitate de fani ai serialului, vă recomandăm să mergeţi pe prima varianta. Cota este mică, dar numele ales respectă linia în care s-au încadrat toate celelalte 236 de episoade. A doua propunere e prea fadă pentru un simbol ca FRIENDS..

Pariuri speciale

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii