Urmareste-ne

Archive

Pariuri speciale. Dennis Rodman, următorul lider suprem în Coreea de Nord?

Pariuri speciale. Dată fiind incertutidinea care a planat în jurul stării de sănătate a liderului nord-coreean Kim Jong Un, casele de pariuri nu au ratat ocazia şi eu adăugat în ofertă opţiunea de a alege următorul lider al statului. Mai exact, cine va fi preşedinte la 1 ianuarie 2021.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Dacă n-a păţit nimic, Kim Jong Un va rămâne în funcţie

Pariuri speciale. Principalul favorit este, evident, însuşi Kim Jong Un. Presa din ţara natală a prezentat câteva ştiri în care preşedintele a fost prezent la diverse evenimente din ultima perioada, dar informaţiile nu au putut fi verificate. Ar putea fi un artificiu de propagandă. Totuşi, cota lui Kim Jong Un este 1,11.

Sora dictatorului, pretendenta numărul 1

Pariuri speciale. În cazul decesului acestuia, din cauza unor complicaţii după o intervenţie chirurgicală la inimă, succesoarea s-a spus că ar fi chiar sora lui – Kim Yo Jong. Cota ei este 7,50. Dar şanse mari are şi un alt membru marcand din politica nord-coreeană. Numele lui, Kim Pyong Il. Acesta a fost ambasadorul ţării în Cehia, iar acum are cota 8,50 pentru preluarea puterii.

Nepotul are şanse mici, dar Coreea de Nord ar accepta cu greu o femeie şef de stat

Pariuri speciale. Cota 70,00 are un alt membru al familiei prezidenţiale: Kim Han Sol, în vârstă de 24 de ani. Acesta este fiul lui Kim Jong Nam, fratele actualului conducător şi cel care ar fi trebuit să preia puterea de la Kim Jong Il, dar a căzut în dizgraţie după un scandal cu paşaport fals în Japonia.

Dennis Rodman e un străin, dar un pariu câştigător pe numele lui ar aduce o avere

Pariuri speciale. Surpriza cea mare vine din propunerea lui… Dennis Rodman. Fostul baschetbalist a legat o strânsă prietenie cu Kim Jong Un şi a vizitat de mai multe ori Coreea de Nord. Deşi şansele lui sunt minime, totuşi, cota 9999,00 merită încercată pe o sumă mică. Niciodată nu poţi şti de unde vine norocul.

+ posts

Promotii