Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Pariuri speciale pe tenis de la Fortuna. COTĂ EXCELENTĂ pentru ca Halep să câştige un Grand Slam în 2020

Seria pariurilor speciale continuă în această pauză forţată de pandemia de coronavirus, iar Fortuna vine cu o ofertă inedită pe care pariorii pot miza. 15 pariuri pe tenis spectaculoase, cu două alegeri, DA şi NU, atât de pe tabloul WTA, cât şi de pe tabloul ATP, dar şi pe evenimentele din viaţa persoanlă a jucătorilor şi jucătoarelor. Cotale variază şi ele foarte mult, cea mai mică este 1.01, în timp ce cea mai mare este 3333.00!


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Un(o) jucător(oare) va câştiga un turneu de Grand Slam la simplu,  în 2020?

Pariul inedit cu care vom începe acest material este unul care implică jucătorii şi jucătoarele din România. Fortuna oferă o cotă foarte bună, 3.00, pentru ca un jucător sau o jucătoare să se impună în finala unui Grand Slam la simplu, în 2020. Simona Halep a câştigat deja de două ori un astfel de turneu, la Roland Garros şi Wimbledon, şi este favorita României pentru a câştiga încă unul, în cazul în care pandemia de coronavirus nu se va prelungi foarte mult şi cele amânate sau care sunt deja programate în calendar se vor putea desfăşura.  În schimb, 1.30 este cota pe care puteţi paria că niciun jucător sau nicio jucătoare nu se va impune într-un turneu de Mare Şlem până la finalul anului.

Alte pariuri speciale pe tenis ATP/WTA la Fortuna

Tot în cadrul acestei oferte puteţi paria că:

  • un jucător sau o jucătoare din Cehia va câştiga un Grand Slam la simplu, în 2020, la o cotă de 4.00
  • reprezentanţii Slovaciei se vor impune – pentru o cotă de 444.00
  • jucătorii sau jucătoarele din Polonia vor câştiga un Mare Şlem, acest timp de pariu avânt o cotă de 55.00
Jucători Cehia, Slovacia şi Polonia, la un turneu de Grand Slam

Jucători din Cehia, Slovacia şi Polonia, câştigători ai unui turneu de Grand Slam

55.00 este cota pentru ca în finala unui turneu de Grand Slam la dublu să se întâlnească 4 jucători din aceeaşi ţară. Şi tot 55.00 este cota pentru ca un jucător sau o jucătoare venit/ă din calificări să se impună la un turneu de Grand Slam în acest an, în timp ce 66.00 este factorul de multiplicare pentru ca un posesor sau o posesoare de Wild Card să cucerească un Mare Şlem.

pariuri speciale pe tenis ATP/WTA la Fortuna

Pariuri speciale pe tenis ATP/WTA la Fortuna

Prezenţa preşedintelui Cehiei, Milos Zeman, la unul dintre turneele de Grand Slam vă poate aduce de 333.00 de ori banii mizaţi, iar o echipă la dublu mixt Novak Djokovic – Serena Williams, tot în cadrul unui astfel de turneu, vă bagă în buzunar de 88.00 ori miza. Şi tot despre Williams este şi următorul pariu, însă despre ambele surori. 15.00 este cota pentru ca cele două să îşi încheie cariera în acelaşi timp.

O cotă interesantă, 15.00, este oferită celor care vor miza că surorile Williams, Serena şi Venus, îşi vor încheia cariera în acelaşi timp.

Ce se va întâmpla la turneele de Grand Slam din 2020

Ce se va întâmpla la turneele de Grand Slam din 2020

Cea mai mare cotă pe care puteţi paria vine de la numărul turneelor care se vor disputa în 2021. Fortuna vă oferă cota 3333.00 pentru ca în anul următor să se joace cinci astfel de turnee, cu unul mai mult decât în mod obişnuit.

Pariuri pe evenimentele din viaţa personală a jucătorilor ATP şi jucătoarelor WTA

Fortuna oferă şi două tipuri de pariuri pe evenimentele din viaţa personală a jucătorilor ATP şi jucătoarelor WTA. 22.00 este cota pentru ca Dominic Thiem şi Kristina Mladenovic să se căsătorească în 2020, în timp ce un divorţ al cuplului Tomas Berdych – Ester Satorova are o cotă de 44.00!

Pariuri inedite pe tenis ATP şi WTA

Pariuri inedite pe tenis ATP şi WTA

Promotii