Urmareste-ne

Archive

Pariuri speciale pe transfer. FCSB îşi poate pierde perlele

Pariuri speciale pe transfer. N-avem meciuri de fotbal în Europa, dar avem fotbalişti români care trezesc interes. Două dintre cele mai repetate nume, când vine vorba de transferuri pe bani mulţi, sunt cele ale lui Florinel Coman şi Dennis Man. Cele două perle ale FCSB-ului sunt mereu lăudate de patron, care spune că vrea cel puţin 30 de milioane pentru fiecare. Deşi e puţin probabil ca aceste sume să fie achitate de cineva, extremele roş-albastre pot pleca totuşi spre Vest. Există şi opţiuni de pariere pentru astfel de evenimente, pe care vi le prezentăm mai jos.

Coman, în Anglia?

Pariuri speciale pe transfer. Florinel Coman este preferatul lui Gigi Becali. Patronul FCSB speră să obţină o sumă cât mai mare din vânzarea jucătorului. Când l-a adus de la Viitorul, în 2017, i-a setat o clauză de reziliere de 100.000.000 de euro. În iunie 2018, latifundiarul se lăuda că îi va face un nou contract perlei sale, cu o clauză dublă. Evident că nu se aştepta ca cineva să achite vreodată aceste sume, dar în toate apariţiile a susţinut că extrema stângă va pleca pe 30-40 de milioane… de euro. În februarie anul acesta, se pare că Sheffield United, revelaţia Premier League, s-a arătat interesată de un posibil transfer din vară. Preţul… 16 milioane. Chiar şi Becali s-a arătat dispus să negocieze, scăzându-şi pretenţiile la 20 de milioane. Dar nu ma puţin. Coman e cotat la 5,5 milioane pe transfermarkt.

Man, dorit de fomaţii de Champions League

Pariuri speciale pe transfer. Cealaltă „perlă a coroanei”, Dennis Man, are de asemenea şanse să plece de la FCSB. Venit în septembrie 2016, a intrat în prima echipă profitând de regula U-21 şi s-a impus pe postul lui. A fost inclus de UEFA în topul jucătorilor care pot exploda în 2020, iar cluburile mari sunt cu ochii pe el. În ianuarie, agentul său a afirmat că Becali ar fi refuzat o ofertă concretă de 10 milioane de euro de la un club din Anglia. În presa spaniolă au apărut zvonuri că şi Sevilla ar fi interesată de serviciile extremei drepte. Patronul şi-ar dori cel puţin 30 de milioane de euro pentru vedeta sa, care acum e cotată la 5,5 de milioane pe transfermarkt.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii