Urmareste-ne

Archive

Pariuri speciale pe transfer. Messi spune adio Barcelonei?

Pariuri speciale pe transfer. În lipsa evenimentelor sportive, amânate în majoritate covârşitoare din cauza pandemiei care a subjugat lumea, bookmakeri vin în întâmpinarea pariorilor cu variante speciale. Să aruncăm un ochi peste variantele de transfer care apar în dreptul lui Lionel Messi şi peste cotele oferite pentru aceasta.

Conflictul cu Abidal poate fi scânteia

Pariuri speciale pe transfer. Viitorul lui Messi la Barcelona a început să fie pus sub semnul întrebării după ce acesta a intrat în conflict cu Eric Abidal. Oficialul a criticat atitudinea şi performanţele multor jucători sub comanda lui Valverde, fostul antrenor. Căpitanul Messi s-a arătat foarte deranjat şi i-a transmis fostului său coleg fie să precizeze la cine se referă, fie să tacă. Mai mult, argentinianul a contraatacat spunând că cei din conducerea echipei ar trebui să îşi facă treaba şi să îşi asume propriile decizii.

Clauza buclucaşă

Pariuri speciale pe transfer. Ciudăţenia eventualului transfer al „Puricelui” vine din clauza dezvăluită recent, conform căreia, acesta poate părăsi GRATIS Barcelona la finalul oricărui sezon. Singura condiţie: să anunţe clubul cu cel puţin o lună înainte de finalul anului competiţional. Cum timp mai este suficient, n-ar fi exclus ca Messi să se folosească de această „portiţă de scăpare” dacă situaţia escaladează. Contractul pe care îl are acum cu Barcelona expiră în iunie 2021. Nu au început discuţiile pentru o eventuală prelungire sau s-au făcut în spatele uşilor închise şi presa nu a aflat nimic.

Guardiola l-ar vrea… la Barcelona

Pariuri speciale pe transfer. Printre destinaţiile posibile se numără City, PSG, Bayern, Manchester United sau Chelsea. Favorită dintre toate este clar Manchester City, prin prisma relaţiei speciale pe care antrenorul englezilor o are cu starul catalan. Dar şi aici există problema excluderii din competiţiile europene, Messi dorindu-şi în continuare să câştige Liga Campionilor. Întrebat despre acest posibil transfer în februarie, Guardiola a precizat că el nu crede că este posibil şi că şi-l doreşte pe argentian la… Barcelona. În opinia lui, Messi ar trebui să îşi încheie cariera acolo.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii