Urmareste-ne

Archive

Pariuri speciale pe transfer. Pleacă Mihăilă şi Cicâldău în Italia? Cotă 17,5 că da

Pariuri speciale pe transfer. În acest moment, Universitatea Craiova are doi tineri cu potenţial fantastic, atât fotbalistic, cât şi de transfer: Alexandru Cicâldău – mijlocaş central – şi Valentin Mihăilă – extremă stânga. Date fiind vârsta şi forma arătată de cei doi înainte de întreruperea campionatelor, nu ar mira pe nimeni dacă formaţia olteană va fi nevoită să înceapă următorul sezon fără cei doi.

Cotă 3,50 pentru transferul lui Cicâldău la Bologna

Pariuri speciale pe transfer. Alex Cicâldău nu mai este demult o promisiune. A devenit deja o certitudine în fotbalul autohton. Lansat de Gică Hagi la Viitorul, jucătorul din Medgidia, care pe 8 iulie împlineşte 23 de ani, s-a transferat la Universitatea în vara lui 2018 pentru un milion de euro. A strâns până acum 17 goluri şi 15 pase de gol în 76 de partide în toate competiţiile. În 2019, la Europeanul de Tineret a fost unul dintre remarcaţi. De altfel, la U21 are 15 partide şi 2 goluri. Cicâldău, cotat la 5 milioane de euro,  a debutat şi în „naţionala mare” la începutul lui 2018 şi a strâns până acum 6 prezenţe. Pentru el s-au vehiculat tot felul de oferte, mai ales după EURO 2019, dar niciuna nu s-a concretizat, pentru că patronul Rotaru îşi doreşte o sumă cu cel puţin 8 cifre. Boolmakeri cred că va rămâne şi din vară la Craiova (cotă 1,30). Cele mai probabile destinaţii pentru mijlocaşul oltean sunt Bologna (cotă 3,50), campionatul turc (5,00) sau MLS (7,00).

Profit 400% dacă Mihăilă ajunge la Udinese

Pariuri speciale pe transfer. Mihăilă este cotat, în acest moment, la 1,5 milioane de euro. Evoluţiile constant bune din acest sezon au atras atenţia nu doar în România, ci şi peste hotare. Andrea Ervigi, scouter acreditat la federaţia italiană, l-a lăudat pe tânărul oltean în Tuttosport, comparându-l cu Federico Chiesa de la Fiorentina: „Există un nou Federico Chiesa de România. E o aripă de picior drept. Joacă preponderent în stânga, dar poate fi folosit şi pe extrema opusă. Este un fotbalist dinamic. Principalele calităţi ale lui Mihăilă sunt viteza şi explozia. Îmbină fantastica progresie cu viteza şi reactivitatea. Dacă sprintează, cu ori fără minge, nu-l mai ajungi! Are şi tehnică bună, şi dribling, care îi permit să fie eficace pe spaţii mici”. Extrema a afirmat că nu vrea să plece de la Craiova fără titlu. Aşa că are cotă 1,15 să rămână. Dacă ar pleca, bookmakerii îl văd la Udinese (5,00), Ajax (8,00) sau chiar FCSB (15,00).

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii