Urmareste-ne

Archive

Pariurile zilei de duminică. Listă bogată cu Real, Juventus sau Liverpool

Sursa foto: www.sportskeeda.com

Pariorii care au ales agenţia de pariuri Superbet în această duminică au pariat pe favorite, pe lista celor mai jucate echipe fiind Juventus, Real Madrid, Liverpool sau AS Roma.

Campioana Italiei joacă primul meci al zilei, de la ora 13:30, în deplasare la Carpi, una dintre echipele care se bate să scape de la retrogradare în acest an. Tot în Serie A, AS Roma are un meci accesibil pe teren propriu, cu Genoa.

Un alt meci pe care au pariat foarte mulţi oameni în această duminică este Malaga – Atletico Madrid, unde oaspeţii au o cotă tentantă pentru victorie, 1,90. Trupa lui Simeone are şansa să se distanţeze la trei puncte de FC Barcelona în campionat, mai ales că gruparea catalană nu evoluează în acest weekend din cauza Campionatului Mondial al Cluburilor.

Pariorii au mai pus pe biletele de joc astăzi Watford – Liverpool, Monchengladbach – Darmstadt sau CFR Cluj – Dinamo, unde majoritatea pariurilor au fost pe oaspeţi, bucureştenii fiind favoriţi să plece cu puncte din acest meci.

duminica

Sursa foto: www.sportskeeda.com

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate