Urmareste-ne

Archive

Pariurile zilei de luni. Cele mai jucate partide în România

Sursa foto: maximus.media

Pariurile zilei de luni încep, aşa cum era normal, cu meciul Viitorul – Steaua, acesta fiind cel mai pariat duel de astăzi în agenţiile din România.

Steaua dispută primul duel important cu noul antrenor, victoria cu CS U Craiova nefiind concludentă pentru a se stabili dacă Reghe a venit cu ceva nou la Steaua sau nu. Viitorul speră la titlu, aşa va face tot posibilul pentru a se distanţa de una dintre cele mai periculoase rivale.

Pariurile zilei de luni conţin şi derby-ul rundei din Premier League, între Leicester şi Chelsea, care le găseşte pe cele două formaţii în situaţii foarte neaşteptate: gazdele pe locul doi, depăşite ieri de Arsenal, şi oaspeţii la un punct de retrogradare. Chiar dacă situaţia din clasament este în favoarea celor de la Leicester, pariorii merg pe mâna lui Chelsea şi pe o revenire a trupei lui Mourinho.

Podiumul este completat de Lazio – Sampdoria, unde gazdele au cota 1,55 pentru o victorie. Pe listă se mai află Beşiktaş – Galatasaray sau Nancy – Valenciennes.

pariii

Sursa foto: maximus.media

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate