Urmareste-ne

Archive

Pariurile zilei de miercuri. Toată lumea joacă pe Real

Sursa foto: www.sport.be

Pariurile zilei de miercuri au fost alese în totalitate din fotbal, acestea fiind cele mai jucate meciuri de azi la casa de pariuri online Sportingbet.

Capul de afiș al zilei este Cadiz – Real Madrid, unde pariorii nu aveau cum să rateze o super-cotă pentru galactici, 1,33, în deplasare la formație din Segunda Division B. Deși este tur-retur și au tot existat surprize în Cupa Regelui, pariorii sunt încrezători și merg pe un succes al elevilor lui Rafa Benitez.

Al doilea cel mai pariat meci al zilei este AS Monaco – Caen, din Ligue 1. Monegascii joacă peteren propriu împotriva unei echipe surprinzătoare, care este pe locul doi în clasament, după PSG. Cu toate acestea, în deplasare nu are cele mai bune rezultate, fiind învinsă în trei din cele șapte deplasări.

Cei care și-au făcut bilete au considerat că printre pariurile zilei de miercuri mai trebuie să se afle și victoria Sevillei la Logrones sau succesul lui Palermo cu Alessandria.

Sursa foto: www.sport.be

ponturii

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

Agenții autorizate