Urmareste-ne

Archive

Pariurile zilei la agenție. Pe cine mizează românii marți

Sursa foto: sportsonearth.com

Cele două partide din Liga Campionilor reprezintă pariurile zilei la agenția Sportingbet, cotele oferite pentru victoriile gazdelor atrăgându-i pe români. Nu au fost ocolite nici meciurile din tenis.

La Indian Wells, victoria Simonei Halep împotriva Barborei Strycova este cel mai pariat eveniment de marți în acest sport, secondat de un eventual succes al polonezei Agnieszka Radwanska împotriva Jelenei Jankovic. Tot de la turneul american se mai pariază pe Isner cu Mannarino.

Revenind la fotbal, pariorii sunt deja cu un ochi și la meciurile de mâine, mizând deja sume importante pe Barcelona și Bayern Munchen în partidele pe care aceste echipe le vor disputa miercuri în compania celor de la Arsenal, respectiv Juventus.

De astăzi, un alt solist interesant pentru pariori este Hull City, care evoluează pe teren propriu cu Nottingham. Victoria gazdelor este cotată cu 1.53, mai bine decât ambele cote oferite favoritelor la duelurile din Liga Campionilor.

În top 10 cele mai pariate evenimente regăsim și un meci din Liga Campionilor Asiei, între australienii de la Melbourne Victory și coreeni de la Suwon, în care echipa gazdă pornește ușor favorită în viziunea bookmakerilor.

pariuri

Sursă foto: sportsonearth.com

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate