Urmareste-ne

Archive

Patru meciuri de fotbal pentru biletul zilei de sâmbătă – PIERDUT

Sursa foto: messinews.net

Biletul zilei de sâmbătă, primul din acest an, vine însoțit de patru meciuri de fotbal, câte două din fotbalul spaniol și cel britanic. Citește în continuare pentru a afla argumentele. 

Învinsă clar de FC Sevilla, Espanyol înfruntă astăzi un adversar încă și mai puternic, rivala locală FC Barcelona. În ciuda unui parcurs bun acasă, trupa lui Gâlcă are șanse infime să ia vreun punct din această confruntare, ultima victorie în fața rivalilor datând din 2007. Oaspeții au la dispoziție toți jucătorii de bază.

La fel ca acum doi ani, Atletico are forța necesară pentru a cuceri titlul de campioană. Pentru a realiza această performanță, echipa antrenată de Simeone nu trebuie să facă pași greșiți în fața adversarilor modești precum Levante, echipă aflată pe ultimul loc în La Liga. Oaspeții au pierdut fiecare din precedentele șapte meciuri pe Vicente Calderon.

Deși nu are nici pe departe anvergura marilor derby-uri europene, derby-ul orașului Dundee va atrage cu siguranță atenția pe plan local. Un singur 0-0 s-a înregistrat între cele două combatante în ultimii 18 ani, semn că spectacolul este la el acasă atunci când aceste echipe se întâlnesc.

Fulham vine după șapte partide la rând pe teren propriu în care a marcat și a primit cel puțin un gol, fiind echipa din Championship în meciurile căreia vedem cele mai multe reușite. Sheffield Wed primește goluri meci de meci în deplasare, iar de multe ori reușește să și înscrie.

BILETUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ, 02.01.2016
Espanyol – Barcelona 2 @ 1.20
Atletico – Levante 1 @ 1.20
Dundee FC – Dundee United Peste 1,5 @ 1.27
Fulham – Sheffield Wed Peste 1,5 @ 1.23
Cota finală: 2.25 la MozzartBet

Sursă foto: messinews.net

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate