Urmareste-ne

Biletul zilei

Patru meciuri pentru un profit de 1800 de lei. Vezi biletul zilei

Duminică avem parte de câteva meciuri mai mult deât interesante în Europa, așa că am ales patru din ele pentru un bilet de cota 18.58. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

FCSB vrea să se apropie de CFR

Deschidem biletul cu partida dintre FC Voluntari și FCSB, unde ne așteptăm ca oaspeții să se impună fără mari probleme. Cota este mai mult decât atractivă, așa că merită încercat 2 solist, la 1.92.

Continuăm cu jocul dintre Arsenal și Watford, unde tunarii vor să continue seria excelentă, cu nouă meciuri la rând fără înfrângere, iar pentru acest lucru au nevoie de un meci bun cu Watford. Cota pentru victoria tunarilor este 1.42.

Cota 3.55 la AC Milan – Inter

Nu lipsește de pe bilet nici duelul dintre Valencia și Atletico Madrid, unde Simeone este expert în astfel de meciuri și de obicei pleacă cu toate puncte. Ne așteptăm la o victorie la limită a oaspeților, așa că pe bilet punem 2 solist la cota 1.92.

Închidem cu jocul dintre AC Milan și Inter, unde avem cota 3.55 pentru X, pronostic care credem că ar satisface ambele formații din Milano.

Bilete câștigătoare